MHP'li Kurt: Korku düzeni yaratanlar altında kalacak

MHP 19 Mayıs Belediye başkan adayı Hüseyin Kurt, “Korku düzeni yaratmaya çalışanlar bu düzenin altında kalacak.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Kurt: Korku düzeni yaratanlar altında kalacak

MHP 19 Mayıs Belediye başkan adayı Hüseyin Kurt, “Korku düzeni yaratmaya çalışanlar bu düzenin altında kalacak.” dedi.

Seçim ziyaretleri kapsamında 19 Mayıs ilçesi Dereköy beldesinde kahvehane toplantısında konuşan Kurt, vatandaşların, muhalif belediyelerin hizmet yapamayacakları yönünde söylemlerle korkutulmaya çalışıldığını söyledi. Kurt, “Daha önce de defaaten izah etmeye çalıştım. Hatta muhalif belediyelerin hizmet veremediğini iddia edenleri İlkadım’a, Kavak’a Ladik'e davet ettim. Maalesef ki geçmişlerinde hizmete dair icraatı olmayanlar dönüp dolaşıp aynı yalana sarılıyor. Koltuğu kaybetme korkusu bir yere kadar anlaşılabilir de demek ki birilerine korkunun sonuca faydasının olmadığını sürekli hatırlatmak lazım.” ifadesini kullandı.

Belediyelerin hizmet yapma şekillerinin ve buna ayıracakları kaynakların kanunla teminat altında olduğunu, belediyeye kaynak aktarılırken herhangi bir ayrımın zaten yapılamayacağını ifade eden Kurt, “Böyle bir söylemden medet ummak, bu söylemle oy istemek her şeyden önce demokrasiye, millet iradesine, hakaret etmek olur. Hele hele son 5 yılını iktidar partisinin gölgesinde yan gelip yatmakla geçirmişlerin vatandaş nezdinde bu konuda söz hakları yoktur.” şeklinde konuştu.

Kurt Konuşmasına şöyle devam etti: “Bizim niyetimiz halis, bu niyetle oldukça da biliyoruz ki akıbetimiz hayır olacak. Hemşehrilerimden ricam; korku düzeni kurup halka rağmen halkı yönetmeye çalışanlara bir süre daha tahammül etsinler. Nasılsa yakın zaman sonra hiçbiri aramızda olamayacak." CİHAN

Yorumlar