MHP’li Kepez adayı Dinç, yağmurlu havada esnafın sorunlarını dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kepez Belediye başkan adayı Murat Dinç, Antalya’da etkili olan yağmura aldırış etmeden çalışmalarına devam etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Kepez adayı Dinç, yağmurlu havada esnafın sorunlarını dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kepez Belediye başkan adayı Murat Dinç, Antalya’da etkili olan yağmura aldırış etmeden çalışmalarına devam etti. Başkan adayı Dinç, Kepezlilerin sorununun yağmurla birlikte ortaya çıktığını, kendi belediyecilik döneminde makyaj değil kalıcı hizmetler yapacağını söyledi.

Antalya'da iki gündür devam eden sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkilerken, siyasi parti başkan adayları ise boş durmadı. Kapalı alanlarda ve seralarda yapılan toplantılara katılan Murat Dinç, vatandaşların sorunlarını dinledi. Toplantıya iştirak eden Kepezliler yağan yağmurda ev ve işyerlerini su bastığını, yolların yürünemeyecek derecede sular altında kaldığını belirtti. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Dinç, 30 Mart’tan itibaren ilçede yaşanan tüm sıkıntıların giderileceğinin sözünü verdi. Seçim dönemlerinde başkan adaylarının boş vaatler verdiğini kaydeden Dinç, “Vatandaşlarımız yıllardır aynı sorunları yaşıyor. Çözüm üretmesi gerekenler ise sadece seçim dönemlerinde ortaya çıkarak içi boş vaatler veriyor. Ben 23 yıldır Kepez’deyim ve her yeri karış karış biliyorum.” dedi.

Dinç, Kepez’de yaşanan bu sorunun tek kaynağının altyapı eksikliği olduğunu, vatandaşların desteği ile seçimi kazanarak bu sorunu ortadan kaldıracağının sözünü verdi. CİHAN

Yorumlar