MHP'li Kazancıoğlu: Malatya büyümüş ama gelişememiş

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Malatya insanının iktidar partisine seçimlerde büyük destek vermesine karşın yeterli hizmeti alamadığını belirterek “Malatya büyümüş ama maalesef gelişmemiş.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Kazancıoğlu: Malatya büyümüş ama gelişememiş

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Malatya insanının iktidar partisine seçimlerde büyük destek vermesine karşın yeterli hizmeti alamadığını belirterek “Malatya büyümüş ama maalesef gelişmemiş. Vatandaşımız şehirde oturuyor ama şehir hizmetlerini alamamış. Ceketimi koysam kazanırım diyorlar” dedi.

Şinasi Kazancıoğlu, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesini ziyaret etti. Malatya'nın itiraz etme zamanının geldiğini ifade eden Kazancıoğlu, "Bizler sonuç odaklı insanlarız. Sizler gibi hakkımızı arıyoruz. Malatya'ya böyle insanlar lazım. "Elimizden geleni yaptık kardeşim" diyerek, bir kenara oturmamalıyız. Razıcı ve rızacı değil, itirazcı olmalıyız. Malatyalı itirazı öğrendiği müddetçe daha iyi olacaktır. TÜİK verilene göre engelli vatandaşlarımızın en yoğun yaşadığı yer Malatya. 69 bin 480 engelli vatandaşımız yaşıyor. Bu hakikaten ciddi bir rakam. Bu Malatya'nın belirleyici bir kesimi. Bu anlamda bizim engelli vatandaşlarımıza yönelik çok güzel projelerimiz var. Bunun yanında belediye başkan yardımcılarımdan birisi de engelli bir vatandaşımız olacak" diye konuştu.

İktidar partisinin Malatya’dan büyük destek almasına karşın yeterli hizmeti sunmadığına işaret eden Kazancıoğlu, şöyle devam etti: "Yüzde 80 oy aldığı mahalleye hiçbir şey vermemiş ki size ne versin? İzolutepe, Taştepe, Melekbaba, Kiltepe Mahallelerinden yüzde 80 oy almış. Ama 80 kuruşluk hizmet etmemiş. Adamın düşüncesi; ‘birisi ceketimi koysam kazanırım, diğeri de paltomu koysam kazanırım’ diyor. Kendi oturduğu sokağın adını Sadrazam Sokağı koymuş. ‘Malatya büyükşehir oldu, çok güzel hizmetler yapacağız’ yazmışlar. Takvim Kasım ayında matbaada basılmış. Dur bir bakalım sen aday olacak mısın? Hadi aday oldun, kazanacak mısın? Bu bırak paltoyu, 'Adımı görseler oy verirler' diyor. Bu Malatyalıyı hiçe saymaktır. İnşallah Malatyalı itiraz hakkını kullanır."

"MALATYA BÜYÜMÜŞ AMA HİZMET GELMEMİŞ"

Malatya'nın hizmet almadığını öne süren Kazancıoğlu, "Malatya büyümüş ama maalesef gelişmemiş. Şehirde oturuyoruz ama şehirli değiliz. Malatya'ya 'Şunu yaptık, bunu yaptık' diye yazlılar asıyorlar. Ama 'Ben dürüstüm, ben temizim' diyemiyor. Halbuki dürüst ve temiz olmak bir mecburiyettir. Adam 'Ben düzgün yönettim, dürüstüm' diyemiyor. Hep güneşin batışına dair resimler koymuşlar. Güneşin doğu resimleri, batışından daha güzeldir. İnşallah onlar batan güneş, bizde doğan güneş olacağız" ifadelerini kullandı.

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun ise, Kazancıoğlu'na 30 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi.


CİHAN

Yorumlar