MHP'li Kaya: Kağızman'da yaşananlara siyasi irade göz yumuyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Kars'ın Kağızman ilçesinde, terör örgütü üyelerinin yaptığı alıkoyma ve tehdit olaylarına karşı siyasi iradenin karşı koyamadığını, göz yumduğunu ifade etti....

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Kaya: Kağızman'da yaşananlara siyasi irade göz yumuyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Kars'ın Kağızman ilçesinde, terör örgütü üyelerinin yaptığı alıkoyma ve tehdit olaylarına karşı siyasi iradenin karşı koyamadığını, göz yumduğunu ifade etti. Kaya, gerekirse o insanlara karşı yapılan hareketleri misliyle o yapanlara ödetebileceklerini söyledi.

Kağızman'da vatandaşların kaçırılması ve ondan sonraki süreçlerle ilgili hem emniyet müdürüyle hem de yetkililerle görüşmeleri olduğunu hatırlatan Kaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bu meselenin gündeme getirildiğini belirterek, "Bunlar iktidarın terör örgütüyle müzakere masasına oturmasının getirmiş olduğu sıkıntılar." dedi.

Kaya, Kağızman yakınlarında terör örgütünün yuvalandığı ve üstlendiği ini Kars'taki bütün yetkililerin bildiğine dikkat çekerek, "Jandarmasından emniyetine, hepsine kadar ve hepsi biliyorlar. Ama kimse müdahale edemiyor. Niye çünkü arkasında bir siyasi irade yok. Daha doğrusu arkasında siyasi iradeyi bırakın siyasi iradenin engeli, talimatı var. Bunlara müdahale edilmeyecek ve oradan almış oldukları cesaretle, güçle ve de şımarıklıkla vatandaşlarımızı tehdit eden onlar üzerinde baskı kurmaya çalışan bir örgüt var." diye konuştu.

Milliyetçi ve ülkücü hareketin başkalarına benzemeyeceğini belirten Kaya, "Bunu buradan açık ve net bir şekilde söylüyorum. Bütün bu hadiseler devam ettiği zaman yetkililer gereken tedbirleri almazsa biz kendi tedbirlerimizi kendimiz alırız. İnsanımızın da can güvenliğini sağlarız. Gerekirse de o insanlarımıza karşı yapılan hareketleri misliyle o yapanlara ödetiriz. Bunun da böyle bilinmesinde fayda var." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar