MHP'li Günaydın: Mağdur edilen Samsunlunun ortak adayı olduk

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, 30 Mart Pazar akşamı, 15 yıldır Samsun’a hükmeden siyasi yapının sona ererek, halkın içinden gelen ve halka hizmetkar anlayışı ile hizmet verecek bir ekibin iş.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Günaydın: Mağdur edilen Samsunlunun ortak adayı olduk

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, 30 Mart Pazar akşamı, 15 yıldır Samsun’a hükmeden siyasi yapının sona ererek, halkın içinden gelen ve halka hizmetkar anlayışı ile hizmet verecek bir ekibin iş başına geleceğini söyledi. Dr. Günaydın, “Yıllardır mağdur edilen Samsunlunun ortak adayı olduk. Halkımız parti farkı gözetmeden bizim yanımızda yer alıyor.” dedi.

İlkadım Belediyesi Gazi Sosyal Tesisleri’nde sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelen MHP il yönetimi ve başkan adayları, 30 Mart’ta Samsun’da ipi göğüsleyen partinin kendileri olacağını iddia etti. Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Şaban Kılıç, “30 Mart akşamı hep birlikte ‘Çırpınırdı Karadeniz’i söyleyeceğiz.” diye iddialı konuştu.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise 5 yıllık görev süresinde yaptığı hizmetlere dikkat çekti. “İktidar partisi olmadığımız halde yaptığımız icraatlar Karadeniz ve Türkiye için ilkleri oluşturuyor.” diyen Demirtaş, halk ekmek fabrikası, askıda ekmek, çöplerin evlerde ayrıştırılması, yer altı çöp konteynerleri, çocuklar için trafik eğitim parkları, SAMBİS projesi ile Samsun’a ilkleri yaşattıklarını ifade etti. Demirtaş, “Şimdi çıkmış iktidar partisi adayı ‘partisini arkasına alarak güzel işler yapacağım.’ diyor. Kardeşim sen başkan iken de partin iktidardaydı neden bu söylediklerini o zaman yapmadın. Biz belediyeyi devraldığımızda araçların bile hacizliydi. Bizim yapacaklarımıza değil ne yaptıklarımıza bakarak oyunuzu ona göre verin.” diyerek vatandaştan destek istedi.

"HER PARTİLİDEN DESTEK ALIYORUZ"

‘Büyük Başkan’ sloganları ile kürsüye çıkan Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın ise konuşmasına mağdur edilen Samsunlunun adayı olarak ortaya çıktıklarına ifade etti. Seçimin yaklaştığı son günlerde her partiden seçmenin desteğini aldıklarını kaydeden Günaydın, “Halkımız yaşadığı sıkıntıdan kendilerini kendilerini kurtaracak ekibin biz olduğumuzu söylüyor. Biz bu memleketin evlatlarıyız. Samsunlu bu sıkıntıları hak etmiyor. Bunu bize kader olarak reva görenler saltanatlarını sürdürmek için araya aracılar koyarak tekrar sizden oy istiyor.” diye konuştu.

Göreve geldiklerinde şehri ortak akılla yöneteceklerine vurgu yapan Günaydın, başta yatırımcının önünü açarak istihdamı artıracaklarını ve gurbetçiliğe son vereceklerini söyledi. Günaydın, “Yatırımların önünü kapatan, işadamlarına engel çıkartan bir zihniyet 5 bin kişi çalıştıran Yıldız Kimya fabrikasını buradan Kocaeli’ne taşınmak zorunda bırakmıştı. Biz bu yatırımcının önündeki engelleri kaldıracağız.” sözünü verdi. Şehri ortak akıl ile yöneteceklerine vurgu yapan Günaydın, Samsunlunun kabul etmeyeceği hiçbir işin içinde olmayacaklarını taahhüt ederek, “Efendi sizsiniz hizmetçi biziz. 30 Mart akşamı başarımızı hep birlikte kutlayacağız.” diyerek konuşmasını tamamladı. CİHAN

Yorumlar