MHP’li Gülez: Hala Bolu’da yol ve çöp sorunlarıyla karşılaşıyoruz

MHP Bolu Belediye başkan adayı Şükrü Gülez, seçim çalışmalarını İzzet Baysal Mahallesi ve Çakmaklar Mahallesi’nde sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Gülez: Hala Bolu’da yol ve çöp sorunlarıyla karşılaşıyoruz

MHP Bolu Belediye başkan adayı Şükrü Gülez, seçim çalışmalarını İzzet Baysal Mahallesi ve Çakmaklar Mahallesi’nde sürdürdü. Seçmen ziyaretlerinde ülke gündemine gönderme yapan Gülez, “21. yüzyıldayız ve hala Bolu’da yol ve çöp sorunlarıyla karşılaşıyoruz.” dedi.

    Mevcut yönetimin Çakmaklar Mahallesi’ne vaat ettiği hiçbir çalışmayı yerine getirmediğini söyleyen Gülez, halkın mevcut yönetime olan isyanının sandıkta kendini göstereceğine inandığını dile getirdi.

    Şükrü Gülez, kalabalık bir partili grupla birlikte seçim çalışmalarına Çakmaklar ve İzzet Baysal Mahallesi'nde devam etti. Özellikle Çakmaklar Mahallesi'nin mevcut belediye yönetimi tarafından ihmal edildiğini belirten Gülez, “Çakmaklar Mahallesi'nde oturan vatandaşlarımız mevcut yönetime karşı çok tepkililer ve bunları dile getiriyorlar. Bugüne kadar veriler vaatlerin hiç biri yerine getirilmemiş. Mahallenin yol sorunu devam ediyor ve bunun yanında sözü verilen imar sorunları hala çözülmemiş. Bizde onlardan sabırlı olmalarını istedik ve bizim dönemimizde bu sorunların çözüleceğinin sözünü verdik.” ifadelerine yer verdi.
    
    Bolu Belediyesi'nin artık bütün birimleriyle ciddi bir yapılanmaya girmesi gerektiğini dile getiren Şükrü Gülez, halkın sandıkta gerekeni söyleyeceğini belirtti. CİHAN

Yorumlar