MHP'li Erkul'dan çatı aday İhsanoğlu’na destek

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı; MHP ve CHP genel başkanlarının cumhurbaşkanlığı için ortaklaşa belirlediği cumhurbaşkanı adayı Ekmelettin İhsanoğlu’na destek verdi.Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe...

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Erkul'dan çatı aday İhsanoğlu’na destek

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı; MHP ve CHP genel başkanlarının cumhurbaşkanlığı için ortaklaşa belirlediği cumhurbaşkanı adayı Ekmelettin İhsanoğlu’na destek verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, “Genel Başkanımız, uzun süredir cumhurbaşkanı adayının kriterlerini ortaya koyuyordu. Bu anlamda açıklanan çatı adayının milliyetçi, laik ve demokrat kimliğiyle bu kriterlere uyduğunu söyleyebiliriz. Aynı şekilde halk tarafından da kabul görecek bir isim olduğunu düşünüyorum. Bu durum muhalefet açısından da bir başarıdır. Çünkü CHP veya MHP kendi partisi içerisinden de bir isim açıklayabilirdi. Bu isimler kendi parti tabanının oylarını almakla yetinirdi. Ancak açıklanan çatı adayı her kesimden destek görebilecek bir isimdir” dedi.

CİHAN

Yorumlar