MHP'li Enhoş, turizm çalışanlarına ıslak imzalı iş bulma sözü verdi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manavgat Belediye başkan adayı Raşit Enhoş, turizm şehrinde, sezon bitince 5 ay açıkta kalan turizm çalışanlarına ıslak imzalı iş bulma sözü verdi.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Enhoş, turizm çalışanlarına ıslak imzalı iş bulma sözü verdi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manavgat Belediye başkan adayı Raşit Enhoş, turizm şehrinde, sezon bitince 5 ay açıkta kalan turizm çalışanlarına ıslak imzalı iş bulma sözü verdi.

Raşit Enhoş, Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı açıklamada, Manavgat'ın en önemli sorununun turizmin 6 -7 ay ile sınırlı olması olduğunu söyledi. 20 Kasım'da bölge destinasyonunda konaklama tesislerinin kapanması ile birlikte 5 ay 35 binin üzerinden turizm sektörü çalışanının açıkta kaldığını belirten Enhoş, 30 Mart'ta seçilmesi halinde her zaman hizmet vermede Güllerin Efendisi Hz. Muhammed (sav)'in 'Komşusu aç yatarken, tok yatan bizden değildir' kutlu sözünü her daim rehber edeceklerini kaydetti. Enhoş, "Biz Manavgat'ta yaşayan 208 bin vatandaşımızı, doğulusuyla batılısıyla, güneylisiyle kuzeylisiyle kendimize kardeş ve komşu kabul ediyoruz. Ya tüm kardeşlerimin karnını tok, başını dik tutacağım ya da onlarla birlikte aç yatacağız. Her haneye aş getirmeyi taahhüt ediyorum. Bu taahhütnameyi de ıslak imza karşılığı kamuoyuna deklare ediyorum. Fakirlik ve işsizlik Manavgat'ın kaderi olmayacak." diye konuştu.

Bölgede turizm sektörünün aktifliğine bağlı Türkiye'nin 81 ilinden çalışmaya gelen insanların var olduğunu söyleyen Enhoş, Manavgat'ın adeta bir küçük Türkiye olduğunu ifade etti. Geçen dönem emaneten verdikleri Manavgat Belediyesi'ni CHP'nin elinden almaya kararlı olduklarının altını çizen Enhoş, sözlerini şöyle tamamladı: "Manavgat küçük Türkiye'dir. Eğer, 81 vilayetten gelerek Manavgat'ı kendine yurt edinmiş kardeşlerim, hayatlarının geri kalan kısmını bu şehirde yaşamaya ve idame ettirmeye, burada bizim kaderimizi paylaşmaya, nesiller bırakmaya, bizimle birlikte aynı mezarlıklara girmeye karar vermişlerse, artık onlar da Manavgatlıdır. Bu sebeple diyorum ki fakirlik Manavgatlının kaderi olmamalı. 6 -7 ay turizmde çalışıp, 4 -5 ay işsiz kalan kardeşlerime iş imkanı sağlayacağım. Ve bunu lafla yapmadım. Verdiğim sözü, yazıya döktüm ve taahhütname olarak, altına ıslak imzamı atarak Manavgatlıya dağıtıyorum. Sözüm Raşit Enhoş sözüdür. Sözüm MHP sözüdür. İşte vatandaşlarıma diyorum ki benim verdiğim sözü yürekleri yetiyorsa diğer adaylar da versin. Sözde kalmasın, altını imzalayıp, yazılı versinler. Şayet veremiyorlarsa, onlara kanmasınlar, inanmasınlar. Adayların geçmişte ne yaptıklarına bakarak, gelecekte ne yapabileceklerini görsünler. Ben bu davranışımla ne kadar samimi ve dürüst olduğumu sizlere göstermeye çalıştım. Allah nasip eder de o makama gelirsem, bunu hep birlikte göreceğiz." CİHAN

Yorumlar