MHP'li Enhoş: Siyasette ilkesi olmayanlar hakaret etmekten çekinmiyor

MHP Manavgat Belediye başkanı adayı Raşit Enhoş, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın, söylemleriyle ülkeyi kutuplaştırdığını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Enhoş: Siyasette ilkesi olmayanlar hakaret etmekten çekinmiyor

MHP Manavgat Belediye başkanı adayı Raşit Enhoş, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın, söylemleriyle ülkeyi kutuplaştırdığını iddia etti. Siyasette üslubun önemli olduğunu belirten Enhoş, Erdoğan'ın rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarından sonra hakarette sınır tanımadığını öne sürdü.

Ülke ve ilçe gündemiyle ilgili olarak seçim irtibat bürosunda açıklama yapan MHP adayı Enhoş, AK Parti iktidarının 12 yıllık saltanatının sonuna yaklaştığını, saltanatlarının bitmesinde 30 Mart mahalli seçimlerinin bir milat olacağını söyledi. Başbakan Erdoğan'ın, itici söylemleriyle bilinçli bir şekilde toplumu kutuplaştırdığını savunan Raşit Enhoş, "Başbakan Erdoğan, siyaset yapmada yolun sonuna yaklaştı. Onun için paralel devlet masallarıyla yaptıkları yolsuzluk ve rüşveti örtmeye çalışıyor. Onun için hakaret etmede sınır tanımıyor. Halkımız 30 Mart'ta bu hakareti yapanlara sandıkta en güzel cevabı verecek, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Politika yapmada ilkesi ve etik değeri olmayanlar, her türlü değer ve değer yargısına hakaret etmede beis görmüyor. Erdoğan için yolun sonu göründü. Yaptığı hukuksuz işlerin hesabını eninde sonunda verecek." dedi. CİHAN

Yorumlar