MHP'li Enhoş: Saldırı, ülkenin milli birlik ve beraberliğini bozmayı hedefliyor

MHP Manavgat Belediye başkan adayı Raşit Enhoş, partisinin İstabul Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu'na düzenlenen saldırıyı kınadı.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Enhoş: Saldırı, ülkenin milli birlik ve beraberliğini bozmayı hedefliyor

MHP Manavgat Belediye başkan adayı Raşit Enhoş, partisinin İstabul Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu'na düzenlenen saldırıyı kınadı. Suçluların bir an önce yakalanmasını isteyen Raşit Enhoş, 30 Mart mahalli seçimlerine 2 ay kala provakasyon hedefli saldırıyı lanetlediklerini söyledi.

Saldırı ile ilgili seçim irtibat bürosunda açıklama yapan Enhoş, bu tür saldırıların MHP'lileri yıldıramayacağını kaydetti. Enhoş, saldırı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "MHP İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayımız Rasim Acar'ın ziyareti sırasında, Esenyurt Seçim İrtibat Büromuza düzenlenen alçakça saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyor, lanetliyorum. Hain saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız'a Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Menfur saldırıyı gerçekleştiren ve İstanbul sokaklarında, ellerini, kollarını sallayarak, pervasızca dolaştıkları anlaşılan gözü dönmüş bölücü katillerin, bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesi için tüm yetkilileri göreve davet ediyorum."

Tahrik ve provokasyon kokan bu menfur saldırının hedefi sadece MHP değil, ülkenin milli birlik ve beraberliğini bozmak olduğunu belirten Enhoş, esas hedefin Türk milletinin birlik ve bütünlüğü olduğunu kaydetti. Enhoş, "Devlet yetkilileri bu gerçeği görerek, ülkenin huzur ve sükunu için gerekli tedbirleri almalıdır." dedi.
CİHAN

Yorumlar