MHP'li Enhoş: Kimlerin sülük olduğu 17 Aralık'ta ayakkabı kutularında görüldü

MHP Manavgat Belediye başkan adayı Raşit Enhoş, ülkede, kimlerin sülük olduğunu 77 milyon Türkiye'nin 17 Aralık'ta ayakkabı kutularında gördüğünü söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Enhoş: Kimlerin sülük olduğu 17 Aralık'ta ayakkabı kutularında görüldü

MHP Manavgat Belediye başkan adayı Raşit Enhoş, ülkede, kimlerin sülük olduğunu 77 milyon Türkiye'nin 17 Aralık'ta ayakkabı kutularında gördüğünü söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Mart mahalli seçimlerini gerilim politikasına göre şekillendirdiğini belirten Enhoş, 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun üstünü örtbas etmek için toplumun her kesimine hakaret etmekten çekinmediğini kaydetti.

Raşit Enhoş, seçim irtibat bürosunda ilçe ve ülke gündemiyle ilgili değerlendirmede bulundu.
Bir ülkenin başbakanın ağzına iftara, karalama ve ötekileştirmeye yönelik lafın yakışmadığını kaydeden Enhoş, partilerine, Hizmet hareketine ve toplumun farklı kesimlerine karşı söylenen 'in, ur, paralel yapı, kan içiciler, haşhaşi, örgüt, çete ve kan içici sülükler' sözlerini kınadı. Başbakan Erdoğan'ın sülükleri başka yerde aramasına gerek olmadığını aktaran Enhoş, "Bu ülkenin sülükleri 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası ayakkabı kutularında çıktı. Bu sülükler devlet hazinesinde rant oluşturarak milletin kanını emmiş. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını emmişler. Sülükler başka yerde değil, bakan çocuklarının evlerindeki ayakkabı kutularında. Halkımız bu sülüklerden 30 Mart'ta hesabını hesabını sandıkta soracak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar