MHP'li Durmaz: Tapeler doğruysa Başbakan ailesiyle yolsuzluk batağına batmıştır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, sosyal medyada ve televizyonlarda yer alan Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’ın konuşması olduğu iddia edilen tapeler gerçekten doğru ise Başba.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Durmaz: Tapeler doğruysa Başbakan ailesiyle yolsuzluk batağına batmıştır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, sosyal medyada ve televizyonlarda yer alan Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’ın konuşması olduğu iddia edilen tapeler gerçekten doğru ise Başbakan'ın bütün ailesiyle birlikte yolsuzluk batağına battığını söyledi.

30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Yozgat ve ilçelerinde çalışmalarını sürdüren MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Çayıralan ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla ve partilileri ile bir araya geldi. Durmaz, burada bir gazetecinin, internete düşen Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’ın olduğu iddia edilen ses kaydıyla ilgili, eğer gerçekten doğru ise "Allah gözlerini doyursun, Allah ıslah etsin." dedi.

"BAŞBAKAN'IN HÜKÜMET ETME ŞANSI KALMAMIŞTIR"

İddialar gerçekten doğru ise Başbakan'ın hükümet etme şansının kalmadığını vurgulayan Durmaz, "Eğer bu ses kayıtları gerçekten doğru ise Cumhuriyet tarihinde bugüne kadar hiç bir siyasi liderin, bir Başbakan'ın hakkında ileri sürülmemiş ve taşınması mümkün olmayan kara bir lekedir. Ve Başbakan'ın hükümet etme şansı kalmamıştır. Sayın Başbakan, hükümet krizine sebebiyet vermeyecek şekilde yerini şaibesi olmayan bir arkadaşına bırakmalı ve ülkeyi salimen seçimlere taşımalıdır. Tapelerdeki dinlediklerimiz doğru ise Sayın Başbakan bütün ailesiyle birlikte yolsuzluk batağına batmış gözükmektedir. Allah, kimseyi bu duruma düşürmesin. Allah, gözlerini doyursun. Allah ıslah etsin." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar