MHP'li Durmaz: 30 Mart haramla helalin seçimi olacak

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, 30 Mart seçimlerinin haramla helalin seçimi olacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Durmaz: 30 Mart haramla helalin seçimi olacak

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, 30 Mart seçimlerinin haramla helalin seçimi olacağını söyledi. Durmaz, "30 Mart seçimleri haramla helalin seçimi olacaktır. Yüreği vatan sevdası ile atan memleket sevdalıları ile haramzadelerin seçimi olacaktır. Onun için 30 Mart’ta AKP, PKK koalisyonu mutlaka kan kaybedecektir." dedi.

Partisinin Kırşehir-Çiçekdağı Belediye Başkanı ve başkan adayı İsmail Deniz’in seçim bürosu açılışına katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, burada yaptığı konuşmada AK Parti hükümetini 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet olayları üzerinden sert bir dille eleştirdi. Durmaz: "Malum Türkiye gündemi yeni bir hırsızlık ve yolsuzluk olayı ile çalkalanıyor, her gün ayakkabı kutularından yeni dolarlar fışkırıyor, biz bu samimi liste ile bu halis niyetlerle memlekete hizmet ederken birileri ise ayakkabı kutularını doldurmuş. Biz milli birlik bütünlük bin yıllık kardeşlik hukuku derken, birileri bölünmenin direklerini dikmişler." dedi.

"AYAKKABI KUTULARINI KÜRESEL GÜÇLER Mİ DOLDURDU"

Ülkede esnafın pirim taksitini yatıramadığını fakat bir banka müdürünün evindeki ayakkabı kutularında milyon dolarların çıktığını hatırlatan Durmaz, "Ayakkabı kutlarına milyonları kim koydu, küresel güçler mi doldurdu? Bu ayakkabı kutusundaki paralar kimin paraları? Çiçekdağılı vergisini veremeyen primini yatıramayan esnafın paraları. Başka hak ettiği halde dünyanın en pahalı mazotunu kullanmak zorunda kalıp hak ettiği ürünün bedelini alamayan çiftçinin paraları, vatan evlatlarının paralarıdır ve bu paralar bakan evlatlarına gitmiştir." diye konuştu.

"BİR BAKANIN OĞLUNUN EVİNDE 8 TANE KASA NE ARIYOR"

Ticaret yapan esnafların hiç birinin evinde çelik kasa olmadığını belirten Durmaz, "Burada ticaret yapan esnaf ve vatandaşlarımız var; peki size soruyorum evinde para kasası olan kaç kişi var? Bir bakanın oğlunun evinde 8 tane kasa ne arıyor? Kasa yetmiyor ayakkabı kutularındaki paraları saymak için evine para sayma makinası koyuyor. Bir tanede eldiven var bu eldiveni kullanıp yarın ben haram paraya el sürmedim diyecek. Madem el sürmemiş eldivenle dokunmuş. Ahlaksızlığın bu kadarını Türkiye Cumhuriyeti bu güne kadar görmemişti." ifadelerini kullandı.

"30 MART SEÇİMLERİ HARAMLA HELAL SEÇİMİ OLACAKTIR"

30 Mart seçimlerinin haramla helalin seçimi olacağını kaydeden Durmaz, şunları kaydetti: "AKP ve PKK koalisyon ortağıdır. Milli iradeyi çalanlar ortaya çıkmıştır. İşte biz size hep söyledik 12 Eylül referandumunda dedik ki bunlar yargıyı ele geçirip, adaleti teslim anlak istiyorlar dedik ve hepsinde haklı çıktık. Her sözünde haklı çıkan bir genel başkanımızın önderliğinde biz bunların hepsini tek tek anlattık ve anlatmaya devam edeceğiz. Bu ülkenin birliği, beraberliği ve selameti için, bu ülkenin geleceği için, bin yıllık kardeşlik hukukunun yara almaması için 30 Mart seçimleri tarihi bir eşiktir. 30 Mart seçimleri haramla helal seçimi olacaktır. Yüreği vatan sevdası ile atan memleket sevdalıları ile haramzadelerin seçimi olacaktır. Onun için 30 Mart’ta AKP, PKK koalisyonu mutlaka kan kaybedecektir. 45. kuruluş yıl dönümünü idrak ettiğimiz partimiz, sizlerin desteği ve duası ile daha nice 45 yıllarda milli birliğimizi bütünlüğümüzü savunmaya devam edecektir. Biz dün ne söylediysek bugünde aynı yerdeyiz. Biz kendimizi de aslımızı da inkar etmedik. Dün ne diyorsak, bugünde aynısını söylüyoruz."
CİHAN

Yorumlar