MHP'li Demirören: Çıkmaz sokaklar hırsızlığı önlemek için planlanır

Çıkmaz sokakların tarihi kentlerde hırsızlığı önlemek için planlandığını anlatan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nilüfer Belediye Başkan adayı Arif Demirören, “Ancak şu dönemde, kentimizin yeşili çalınıyor.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Demirören: Çıkmaz sokaklar hırsızlığı önlemek için planlanır

Çıkmaz sokakların tarihi kentlerde hırsızlığı önlemek için planlandığını anlatan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nilüfer Belediye Başkan adayı Arif Demirören, “Ancak şu dönemde, kentimizin yeşili çalınıyor. Bu konuda maalesef kentte yaşayan herkesin sorumluluğu var.” dedi.

    MHP Nilüfer Belediye Başkan adayı Arif Demirören, teşkilat üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Posoflular Derneği'ni ziyaret etti. Programlar kapsamında Posoflular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ile bir araya gelen Demirören, burada gördüğü yakın ilgi nedeni ile çok sevindiğini belirterek “Tüm hem şehri derneklerimizde olduğu gibi burada da kendimizi evimizde hissediyoruz. Ülkemizin her bölgesi bizim evimiz. Her bölgemizin ayrı bir kültürü ve neşesi var.” şeklinde konuştu.

    Çıkmaz sokakların tarihi kentlerde hırsızlığı önlemek için planlandığını okuduğunu belirten Demirören, “Ancak şu dönemde, kentimizin yeşili çalınıyor. Bu konuda maalesef kentte yaşayan herkesin sorumluluğu var. Bunu engellemek için hep birlikte çalışmak zorundayız. Yeşil Bursa bizim çocuklarımıza anlatacağımız bir anıya dönüşmemeli. Yeşili sürekli arttırmalıyız.” diye konuştu.

    Posoflular Derneği Başkanı İsrafil Cengiz ise ziyaretleri nedeni ile Arif Demirören’e teşekkür ederek bölgelerindeki sorunları paylaştı. CİHAN

Yorumlar