MHP'li Çelik: Vatandaşı düşünüyordun, niye fabrikaları kapattın?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Kemal Çelik, şehrin sanayi tesisleri dokuma, pil, yağ sanayi, ferrokrom gibi fabrikalarının AK Parti döneminde kapandığını hatırlattı.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Çelik: Vatandaşı düşünüyordun, niye fabrikaları kapattın?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Kemal Çelik, şehrin sanayi tesisleri dokuma, pil, yağ sanayi, ferrokrom gibi fabrikalarının AK Parti döneminde kapandığını hatırlattı. Afişlerinde 'Antalya iş istiyor' yazan rakibi Menderes Türel'e seslenen Çelik, "Madem vatandaşları bu kadar düşünüyordunuz, o fabrikaları, tesisleri niye kapatıp hemşehrilerimizi işsiz bıraktın? Neden sattınız o zaman, neden peşkeş çektiniz?" diye sordu.

Kemal Çelik, partisi tarafından Kızıltoprak Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda düzenlenen etkinliğe; MHP Muratpaşa Belediye başkanı adayı Cengizhan Gököz, MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu, partisinin Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk ile birlikte katıldı. Burada kalabalık bir vatandaş grubuna konuşan Kemal Çelik, AK Parti'li rakibi Menderes Türel'e yüklendi. AK Parti döneminde Antalya’nın değerlerinin bir bir yok edildiğini belirten Çelik, “Ferrokrom gitti, Dokuma gitti, Yağ Sanayi gitti, Pil Fabrikası gitti. Bugün Menderes Türel afişlere 'Antalya iş istiyor' yazmış. Madem vatandaşları bu kadar düşünüyordunuz, o fabrikaları, tesisleri niye kapatıp hemşehrilerimizi işsiz bıraktın? Neden sattınız o zaman, neden peşkeş çektiniz? Biz Ankara’dan İstanbul’dan talimat almayacağız. Biz Antalya’yı Antalya’dan, Antalyalılarla birlikte yöneteceğiz.” şeklinde konuştu.

Seçilmeleri halinde Antalya’yı kırmızı beyaz renklerle bezeyeceklerine değinen Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün ülkemizde garip şeyler oluyor. Ülkemizin belli bir bölümünde Türk bayrağı göndere çekilmiyor. Türk bayrağı yok. Menderes Türel, 'Seçildiğimde belediyeye Türk bayrağı çekeceğim.' diyor. Bu söylenir mi Allah aşkına. Belediyede zaten Türk bayrağı var ama ben Antalya’nın dört bir yanını 3 kırmızı beyazla süsleyeceğiz diyorum. Birincisi Antalyasporumuzun kırmızı beyazı, ikincisi üç hilalin kırmızı beyazı, sonuncusu da Türk Bayrağı’nın kırmızı beyazı olacaktır. Antalya ve Antalyalılara kırmızı beyaz yakışır.”

"GERÇEK SORUNLAR DURURKEN VİZYON PROJELERE KARGALAR BİLE GÜLER"

Konuşmasında Muratpaşa’nın sorunlarına da değinen Kemal Çelik, ilçede değişimin şart olduğunu savundu. “Muratpaşa değişim istiyor. Bu değişimi istemeyen yok." diyen Çelik, "Muratpaşa artık bir karar vermek zorundadır. Muratpaşa’da ki seçim, parti seçimi değildir. Muratpaşa’yı, Antalya’yı kimin daha iyi yöneteceğinin seçimidir. Antalya’nın değerlerini kimlerin daha iyi koruyacağının seçimidir.” dedi.

MHP Muratpaşa adayı Cengizhan Gököz de siyasi rakiplerini vaat olarak sunduğu milyonlarca lira değerindeki projelerinin ilçenin gerçek sorunlarına yönelik olmadığını savunarak, "Muratpaşa’nın sağlık ocağı ve semt polikliniğine ihtiyacı varken, hangi projeden bahsediyorlar. Bu sorunu halletmeden 'vizyon projelerimiz var' diyorlar. Buna kargalar bile güler. Muratpaşa’nın tüm sorunlarını biliyoruz ve çözeceğiz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar