MHP'li Çelik: Kepez'e bu bildiğini 5 yıldır neden yapmadın?

MHP Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Çelik, "Hocanın bir bildiği var" diyorlar ya.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Çelik: Kepez'e bu bildiğini 5 yıldır neden yapmadın?

MHP Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Çelik, "Hocanın bir bildiği var" diyorlar ya. Hoca bana seçimi Kepez kazandırdı, bunun için Kepez benim için önemli, Kepez’e hizmet edeceğim diyor. Günaydın. 5 senedir sen başkan değil miydin? Bu bildiğini 5 yıldır neden yapmadın?" dedi.

Çelik, Antalya'nın Dokuma semtinde katıldığı toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı eleştirdi. Akaydın'ın 'Hocanın bir bildiği var' sloganına dikkat çeken Çelik, "5 yıldır bu bildiğini neden yapmadın?" dedi. Kepez’in Antalya’nın en önemli yerleşim merkezi olmasına rağmen layık olduğu hizmeti son 10 yıldır alamadığını vurgulayan Kemal Çelik, "Kepez’e Büyükşehir tarafından hiçbir yatırım ve hizmet yapılmadı. Kepez hizmet aldı diyen var mı? Yok. Şimdi hani “Hocanın bir bildiği var” diyorlar ya. Hoca bana seçimi Kepez kazandırdı, bunun için Kepez benim için önemli, Kepez’e hizmet edeceğim diyor. Günaydın. 5 senedir sen başkan değil miydin? Bu bildiğini 5 yıldır neden yapmadın?" diye konuştu.

5 yıldır çevre yollarının yapılamadığını söyleyen Çelik, "Millet AKP’li adayla CHP’li adayın kavgalarından bıktı. Biz kavga etmeyeceğiz. Biz hizmet edeceğiz. Öteki taraf da ise para sayma makinesi yatak odalarından çıkıyor. Bu paralar yardım parasıymış. Yardım paraları ne zamandan beri yatak odasından çıkmaya başladı? Yardım parası ayakkabı kutusuna konulur mu? Bunu o partiye oy vermiş vatandaşlarımızı rencide etmek için söylemiyorum. Ama bu da bir gerçektir. Şimdi Bakan evlatlarını kurtarmak için yasalar değiştiriliyor. Biz Bakan evlatlarını değil, vatan evlatlarını kurtaracağız." dedi.

MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç de "Kepez’in en büyük sorunu mülkiyet sorunudur. 1990 yılında Kepez’de göreve başladım. Kepez diye bir yer yoktu, mülkiyet sorunu vardı. Tapu sorunu vardı. 1994 yılında Kepez Belediyesi kurulduğunda tüm belediye başkan adaylarının sloganı tek tapu, tek parseldi. Aradan 20 yıl geçti, hala tapu ve imar sorunu çözülemedi. Göreve gelir gelmez 2 yıl içinde bu sorunların en az yüzde 70’ini çözeceğiz. Çözümü bana siz öğrettiniz. 2 yıl içinde hep birlik de bu sorunları aşacağız." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar