MHP'li belediye meclis üyeleri, Bafra Belediyesi'ni eleştirdi

Samsun’un Bafra ilçesinde Ali Kale Turistik Tesisleri'nde yapılan Belediye Meclis toplantısında MHP Bafra Belediye Meclis üyeleri, Bafra Belediyesi'nin çalışmalarını eleştirdi.İlk olarak 1994-2004 dönemlerinde 10 yıl Bafra Belediye Başkanlığı...

Google Haberlere Abone ol
MHP'li belediye meclis üyeleri, Bafra Belediyesi'ni eleştirdi

Samsun’un Bafra ilçesinde Ali Kale Turistik Tesisleri'nde yapılan Belediye Meclis toplantısında MHP Bafra Belediye Meclis üyeleri, Bafra Belediyesi'nin çalışmalarını eleştirdi.

İlk olarak 1994-2004 dönemlerinde 10 yıl Bafra Belediye Başkanlığı yapan ve bu dönem MHP Bafra Belediye Meclis üyesi olan Hasan Aslan konuştu.

Aslan,’’ Değerli arkadaşlar gündem dışı söz aldım sayın başkanın kendisi olsaydı, daha iyiydi. Birkaç konu var aslında ana bir konuyu dile getireceğim. Alparslan Türkeş Parkı’nın tadilatı yapıldığı için çok teşekkür ediyorum. Ancak Alparslan Türkeş Parkı’nın isminin yazılı olduğu yerin altına yapılış tarihi 2014 yazıyor. Bütün insanlar bu konuda rahatsız, orası 1995 yılında yapıldı. Benim için çok önemli değil ancak vatandaşların tepkisi var. Sayın Başkana iletirseniz ve düzeltirseniz seviniriz. ‘’dedi.

MHP Bafra belediye meclis üyesi Hakan Aytünür ise semt pazarlarının sıkıntıları hakkında,’’Değerli Meclis üyesi arkadaşlar Gazipaşa Mahallesi’nde yıllardan beri yol açılmalarıyla ilgili bir çalışma olmamıştır. Ben imar planlarını bir gözden geçirdim. Bu Pazar yoluna doğru giderken bazı yapılar yolda kalıyor. Hem trafik sıkışıklığı oluyor hem de bizim mahallemizin gelişmesi açısından önünü kesen bir durum. Burada Türkocağı Caddesi ile ilgili gerekli çalışmaları da yaptım. İmar müdürümüze de konuyla ilgili gerekli bilgileri verebilirim. Ayrıca semt pazarlarıyla ilgili bir çalışma yapılırsa Bafra’mız için iyi bir çalışma olur. Çünkü Mevlana Mahallesi’nde İshaklı Mahallesi’ne doğru giderken yol kenarında hijyenik olmayacak şekilde satışlar oluyor. Yine imar müdürümüz, bu bölgede park alanı olarak ayrılmış imar planında yerler var. Bunlar için bir semt pazarı çalışması olursa Bafra için hayırlı olur bizde memnun oluruz. ‘’diyerek talepleri iletti.

Son olarak MHP Bafra belediye meclis üyesi Sefer Uyar yaptığı konuşmada Bafralı kadınların problemlerin başında gelen anlamlı bir konu ile ilgili konuştu. Uyar,’’MHP Bafra Belediye Meclisi ve meclis üyesi olarak Bafra’nın en büyük problemlerine parmak basmak istiyorum. Arkadaşlar yaz geldi, kaldırımlarımızı lokantalar ve kahvehaneler işgal etmeye başladı. Bu kaldırım işgallerini nasıl gidermeyi düşünüyorsunuz?. Vatandaş nerede yürüyecek, arabalar yolların kenarında, lokantalarda masalarını koyacak vatandaşa yürüyecek yer kalmadı. Cumhuriyet Meydanı’nda banklar var. Vatandaşlar orada oturuyorlar ve hanımlarımız, kadınlarımız maalesef oradan rahat geçemiyorlar. Bafralı kadınlarımız istiyor ben istemiyorum bunları. Akbank’ın önünde ve Kadı Çeşmesi’nin önünde trafik sıkışıklığı hat safhada burada trafik ve araba yoğunluğu var, Trafik ilerlemiyor. Burada artık belediye başkanımız çözüm bulacaktır. İlgilenilirse memnun kalırım burada kendi adıma değil Bafra adına konuşuyorum.’’ diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar