MHP’li başkan adayları sanayiciyi dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Belediye başkan adayları Eski Sanayi esnafını ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li başkan adayları sanayiciyi dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Belediye başkan adayları Eski Sanayi esnafını ziyaret etti.

Yaklaşan mahalli idareler seçimi öncesi seçmenle buluşmaya devam eden MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy, Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete ve Kocasinan Belediye başkan adayı Levent Mete, Eski Sanayi esnafını ziyaret etti. Bölge esnafının tamamına yakınını ziyaret eden belediye başkan adayları, esnafın Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin, Eski Sanayi için açıkladığı Şehri Derya Projesi ile ilgili görüş ve düşüncelerini aldı.

Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Esnafın burada kalması için elimizden geleni yapacağız, çaycımızın bile buradan gitmesini istemiyoruz, hazırladığımız Saltanatı-Kayseri Projesi, esnafın, mevcut yerinde kalarak, daha modern ve ferah iş sahalarında hizmet etmesini sağlamaktır, burasını rant kapısı değil, hizmet kapısı yapacağız.” dedi.

Eski Sanayi Esnaf ziyaretinin ardından Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası Başkanı Mehmet Ali Çevrim’i makamında ziyaret eden belediye başkan adayları, esnafın zor durumda olduğunu ifade ederek, odaların esnafa sahip çıkmasını istedi.
CİHAN

Yorumlar