MHP'li Başkan adayı Yaşar Akoğlan: Isparta'da en problemli ilçe Keçiborlu

Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde MHP'li Belediye Başkan adayı Yaşar Akoğlu seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Başkan adayı Yaşar Akoğlan: Isparta'da en problemli ilçe Keçiborlu

Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde MHP'li Belediye Başkan adayı Yaşar Akoğlu seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Akoğlan, Keçiborlu'nun Isparta'nın ilçeleri arasında en problemli ilçe olduğunu söyledi.

İl Genel Meclis adayı Osman Şanlı ve diğer teşkilat üyeleri tarafından esnaf ziyaretlerini sürdüren MHP Belediye Başkan Adayı Yaşar Akoğlan, Keçiborlu'nun sorunları ve kendi projeleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu. Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgelerinin kesişme noktasında yer alan ilçenin yıllar itibariyle sosyal ve ekonomik yönden ileriye gitmesi gerekirken her yönden geriye gittiğini dikkat çeken Akoğlan, bu sorunu iktidara geldiklerinde çözeceklerinin sözünü verdi. Göreve geldiklerinde ilk projelerinin yenilebilir enerji kaynaklarının kurulması olduğunu aktaran Akoğlu, "Çevre temizliği için organize hayvancılık bölgesi kurulması, yaş sebze ve meyve alım ve muhafazası merkezi kurulması, tarım ve hayvancılığın gelişmesine yönelik projelerimizi hedefimize koyduk. Ayrıca işsizliği, nüfüs göçünü, sosyal travmayı da önleyeceğiz." dedi. Vatandaşı AK Parti'nin vaatlerine kanmaması konusunda da uyaran Akoğlan, 'Ben Isparta'nın bütün ilçelerini kasabalarını gezdim. AK Parti'nin yaptığı tek bir fabrika bile yok. Ama Isparta Belediyesi 4 tane fabrika açtı ve yüzlerce insan iş sahibi oldu. Vekiller kendi memleketlerine bile bir iş yeri açamadılar. Onlar ancak ayakkabı kutularını doldurdular. Isparta'ya o kadar ilgililer ki 510 bin olan il nüfusu 420 bine düştü. 90 bin kişi ekmek peşine düşüp başka illere göç etti." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar