MHP’li başkan adayı Türkiye haritalı pastayı kesmedi

Samsun’un Bafra ilçesinde MHP Seçim Koordinasyon Merkezi'nde kutlama yapıldı. Kutlama için getirilen Türkiye haritalı pastayı kesmeyen MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya, "Türkiyemizi böldürmeyeceğiz.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li başkan adayı Türkiye haritalı pastayı kesmedi

Samsun’un Bafra ilçesinde MHP Seçim Koordinasyon Merkezi'nde kutlama yapıldı. Kutlama için getirilen Türkiye haritalı pastayı kesmeyen MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya, "Türkiyemizi böldürmeyeceğiz." mesajı verdi.

MHP Bafra Belediye başkan adayı inşaat mühendisi Özgür Topkaya, programda yaptığı konuşmada, "Pazartesi günü MHP Genel Başkanımız, Türkmen beyimiz Dr. Devlet Bahçeli’yi Bafra ilçesinde yaklaşık olarak miting alanında 5.000 kişi, yağmurdan dolayı gelemeyen binlerce vatandaşımızın gönlünde, evlerinde televizyon başlarında misafir ettik. 30 Mart yerel seçimlere 18 gün kala Bafra Bafra olalı böyle bir seçim kalabalığı görmedi. Genel Başkanımızın bizden bugün bir isteği oldu. Bafra’yı geri istedi. Biz de Türk Milliyetçileri olarak MHP kalesini yeniden ele geçirip, kale burçlarına 3 hilalli bayrağı asacağız. Tüm hemşehrilerimize, kadınlarımıza, bacılarımıza, Ülkü Ocakları Başkanımız Hakan Eroğlu ve şahsında tüm bozkurtlara, MHP Bafra İlçe Başkanımız Av.Hüseyin Acar ve yönetimine, belediye meclis üyelerimize, ailelerine, Bafralı cefakar, vefakar vatandaşlarımıza, herkese canı gönülden teşekkür ederiz.’’ dedi.

Konuşmadan sonra bir pastane sahibinin özel olarak hazırladığı 3 hilal bayraklı Türkiye haritalı pasta masaya konulup kesileceği sırada başkan adayı Özgür Topkaya eline verilen bıçağı pastaya sürmedi. Topkaya, "Biz Türkiyemizi bölmeyeceğiz, bölmek isteyenlerin karşısında olacağız.’’ diyerek pastanın geri götürülmesini istedi. Bunun üzerine orada bulunan herkes, 'Baş Koymuşum Türkiye’nin Yoluna’ şarkısını söyledi. CİHAN

Yorumlar