MHP'li başkan adayı: Kayseri, her şeyi kirletenleri unutmayacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete, şehre zarar veren insanları unutmayacağını belirterek, “AKP’li belediyeler Kayseri’de, 'Kayseri unutmaz' şeklinde bir slogan ile yola çıktılar.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li başkan adayı: Kayseri, her şeyi kirletenleri unutmayacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete, şehre zarar veren insanları unutmayacağını belirterek, “AKP’li belediyeler Kayseri’de, 'Kayseri unutmaz' şeklinde bir slogan ile yola çıktılar. Evet Kayseri, şehrimizi, havamızı, suyumuzu, çevremizi, trafiğimizi kirleten sizleri unutmayacak." dedi.

MHP Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete’nin seçim irtibat bürosu düzenlenen törenle açıldı. Büronun açılış konuşmasını yapan Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete, Melikgazi bölgesinde iki grup insanın yaşadığını ifade ederek, bu gruplardan birisinin üreten, çalışan insanlar olduğunu, diğer grubun ise rantçılar olduğunu belirtti. Karamete sözlerine şöyle devam etti: “Kayseri’de siyaset yapabilmek için, milletvekili olabilmek için ya birinin akrabası dostu olacaksınız ya da yalakalık yapıp el etek öpeceksiniz. AKP’li belediyeler Kayseri’de 'Kayseri unutmaz' şeklinde bir slogan ile yola çıktılar. Evet Kayseri, havamızı suyumuzu, çevremizi, trafiğimizi kirleten sizleri unutmayacak. Bizim rakibimiz siyasi parti değil, Büyükşehir ve Melikgazi Belediye partisidir, çünkü belediyenin tüm kaynaklarını kullanarak yemekler verip davetler düzenlemekte, ancak bunlar milletimizin gönlünü ve vicdanını unuttular.”

MHP Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy ise Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin gittiği programlara çevik kuvvetler, ambulanslar ile gittiğini belirterek, devletin tüm imkanlarını sonuna kadar kullandığını ifade etti.

Seçim irtibat bürosu açılışında konuşan MHP İl Başkanı Mete Eke, Kayserilileri Milliyetçi Hareket Partisi saflarına davet etti. İl Başkanı Mete Eke, 30 Mart seçimlerinin süratle yaklaştığını ve bu seçimin Türkiye ve gelecek için ehemmiyet taşıdığını belirterek, “1994 yılında Büyükşehir Belediyesi'ni rahmetli Durdu Özer Bey’le 3500 oy ile Melikgazi Belediyesi'ni ise rahmetli İrfan Çalışkan Bey’le 1600 oy ile kaybettik. Bunu söyleme sebebim Kayseri Milliyetçi Hareket Partisi'nin var olan gücünün herkes tarafından bilinmesi ve sizlerin desteği ile bu gücün tavan yaptırılıp Allah'ın izni ile belediye başkan adaylarımızı başkan yaptıracaktır, buna inancımız sonsuzdur.” dedi. CİHAN

Yorumlar