MHP’li Aydın, projelerini basınla paylaştı

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, projelerini basınla paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Aydın, projelerini basınla paylaştı

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, projelerini basınla paylaştı.

Palandöken ilçesindeki bir düğün salonunda yaklaşık bin kişilik partilinin katıldığı programda konuşan MHP Erzurum Büyükşehir Belediye başkanı adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurumla ilgili projelerini tanıttı. Aydın’ı Palandöken Belediye Başkan adayı Ahmet Kazanç, Yakutiye Belediye Başkan adayı Nurullah Özkılıç da yalnız bırakmadı. Aydın, ithal aday olmayıp Erzurum’un bağrından çıkmış, şehrin sosyo- ekonomik problemlerini bilen birisi olduğunu anlattı.

Aydın, ”Erzurum’un dokusunu kültürünü biliyor ve yaşıyorum. Ben Erzurum’um, Erzurum da ben. İthal değilim. Erzurum’un ufkunu açacağız. Şehrimizdeki doğu batı bölünmüşlüğünü kalkınmışlıkla ortadan kaldıracağız. Yıllardır ihmal edilen şehrin doğusuna yatırımlarımızı götüreceğiz. Yeşil ve yaşanabilir bir Erzurum için bütün emeğimizi harcayacağız.” dedi.

Prof. Dr. Aydın’ın konuşmaları sık sık partili gençlerin, "Hırsız Tayyip Erdoğan" atılan sloganları ile kesildi. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın, daha sonra büyük projelerini görsel sunum eşliğinde tanıttı. MHP Erzurum Büyükşehir Belediye başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın'ın projelerinden bazıları şunları; yeni belediye kampüsü, yeni kent ormanları, kent meydanı ve tramvay, fuar alanı ve kongre merkezi, merkezi ısıtmalı kentsel dönüşüme tabi modern siteler, konservatuvar, yenilenebilir enerji teşviği, taş ambarların mısır çarşısına dönüştürülmesi.

CİHAN

Yorumlar