MHP’li Aydın: Kendi gücüne güvenmeyenlerin iddiası

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, CHP ile MHP’nin yerel seçimlerde Bolu’da ittifak yapacağı iddialarını yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Aydın: Kendi gücüne güvenmeyenlerin iddiası

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, CHP ile MHP’nin yerel seçimlerde Bolu’da ittifak yapacağı iddialarını yalanladı. Aydın, "Kendi gücüne güvenmeyenler Bolu'da seçim kazanabilmek için başkalarının oylarına yalan dolanla sahip olma hevesine kapılmaktadırlar." dedi.

Konu ile ilgili basın açıklaması yapan MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, "30 mart seçimlerine yaklaştıkça siyasette alışılmamış hilelere ve bel altı vuruşlarına haveslenenler artmaya başlamıştır. Kendi gücüne güvenemeyenler Bolu’ da seçim kazanabilmek için başkalarının oylarına yalan dolanla sahip olma hevesine kapılmaktadırlar. Gerek internette, gerekse fısıltı gazetesinde çıkartılan söylentilere göre, Milliyetçi Hareket partisi belediye başkanlığı seçimlerinde kazanamayacağı endişesi ile, sırf Alaaddin Yılmaz’ ı devirebilmek için CHP’ye oy verecekmiş. Gerçekle hiçbir alakası olmayan bu tür yalanlara sığınmak en azından ahlaksızlık ve oy hırsızlığı teşebbüsüdür. Zaten 17 aralıktan beri gündemimiz hırsızlıkla mücadele ile geçmektedir. Şimdi de başımıza oy hırsızlığı çıkmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ne gerekçe ile olursa olsun, kimseye verilecek bir tek oyu yoktur." dedi.

Son yaşanan süreçlerle birlikte AK Parti’nin dağılan oylarının büyük çoğunluğunun MHP’ye kayacağı vurgusunu yapan Aydın, "Aslında bu tür dalaverelerin temel sebebi AKP ve onun adayı Alaaddin Yılmaz’ ın seçilme şansını çoktan kaybetmiş olmasından kaynaklanmaktadır. Herkes şunu çok iyi bilmelidir ki; dağılan AKP oyları asla ve asla CHP’ ye gitmez. Bu oyların gideceği yegane parti MHP'dir." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar