MHP'li Atıf Yiğit: Halkımızın iradesine saygılıyız

MHP Canik Belediye Başkan adayı Atıf Yiğit, yaptığı açıklamada "Halkımızın iradesine saygılıyız.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Atıf Yiğit: Halkımızın iradesine saygılıyız

MHP Canik Belediye Başkan adayı Atıf Yiğit, yaptığı açıklamada "Halkımızın iradesine saygılıyız. Çıkan sonucun Canik için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum." dedi

Çok uzun soluklu bir seçim kampanyası yürüttüklerini ve gidilmedik ev, sıkılmadık el bırakmadıklarını ifade eden Yiğit, "Canik hak etmediği bir noktadaydı ve Canik’i bu bulunduğu durumdan kurtarmak istiyorduk. Ben ve teşkilatım, çalışma ekibim elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Ancak görünen tablo şudur ki Türkiye’nin genelinde olduğu gibi vatandaşımız Canik’te de Başbakana oy vermiştir. Bu noktada herkes kendini sorgulamalı, neyin yanlış olduğunu düşünmelidir diye düşünüyorum." dedi.

TÜM CANİK’E TEŞEKKÜRLER

Yiğit konuşmasını şöyle tamamladı: "Başından itibaren söylediğimiz bir söz vardı. O da Allah’ım hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin idi. Hakkımızda hayırlısı olan da buymuş. Biz kimseye ne darılıp nede güceniyoruz. Tüm Canik halkımıza teşekkür ediyoruz. MHP Canik İlçe Teşkilatım, meclis üyesi adaylarım, çalışma ekibim ve tüm Canik halkımızdan Allah razı olsun. Ben tüm halkımıza ve ekibimize hakkımı helal ediyorum. Ayrıca tekrar belediye başkanlığı görevini yürütecek olan Sayın Osman Genç’i tebrik ediyor kendisine başarılar diliyorum."
CİHAN

Yorumlar