MHP'li Altın: Sincan’a büyük bir hastane sözümüzdür

MHP Sincan Belediye Başkan adayı Hasan Altın, yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında Sincan sivil toplum kuruluşlarından Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Derneği'ni (SİSİAD) ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Altın: Sincan’a büyük bir hastane sözümüzdür

MHP Sincan Belediye Başkan adayı Hasan Altın, yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında Sincan sivil toplum kuruluşlarından Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Derneği'ni (SİSİAD) ziyaret etti.

Altın, "Sincan için en büyük eksiklerden birisi büyük bir hastanedir. Sincan nüfusuna oranladığımız zaman mevcut hastaneler çok yetersiz geliyor ve vatandaşın sağlık hizmetini yeterli şekilde karşılamıyor. Sincan’a büyük bir hastane sözümüzdür." dedi.

Dernek üyeleri ile fikir alışverişinde bulunan MHP adayı Altın, "Sincan’da en büyük sorunlardan birisi yapılaşma ve imar sorunudur. Sincanlılarda biliyor ki merkezde her yer doldu ve artık nefes alacak düzenli yapılaşma alanları kalmadı. Bu anlamda Sincan’a nefes aldıracak yatırımların yapılması ve yeni imar revizyonları ile, özellikle Saraycık Çimşit bölgesinde bu sorunun çözüme kavuşturulması gerektiğine inanıyorum. Yenikent bölgesinde bulunan yapılaşması başlamamış adaların revize imar planlarıyla daha modern site tarzı yapılaşmaya açılması gerekiyor. Yapacağımız projeler arasında bulunan üniversite projesi ile birlikte birde tıp fakültesinin Sincan’a açılmasını özellikle arzuluyorum." diye konuştu.

"İKTİDAR, GERME POLİTİKASI İLE TABANINI SABİT TUTMAYA ÇALIŞIYOR"

Bu seçimlerin artık yerel değil genel seçim haline geldiğini belirterek algı oluşturulmaya çalışılıyor. Bana göre bu sandıkta çok ciddi bir tepki patlamasına şahit olacağız. İnsanlarla tokalaşırken gözlerindeki içtenliği ve samimiyeti görebiliyorsunuz. İnsanların bize karşı çok ciddi teveccühleri var. İktidar son zamanlarda germe politikası ile tabanını sabit tutmaya çalışıyor. Fakat aynı zaman da halkı ve insanları da geriyor. Bu istenmeyen sonuçlara sebebiyet verebilir. İnşallah hayırlısı ile bu seçimleri atlatırız. Biz bu seçimlerde çok ümitliyiz. Saha çok güzel. İnşallah bu seçimleri biz değil millet kazanacak. Dolayısıyla Sincan da millet söz sahibi olacak. Biz bu kadar baskıcı ve otoriter bir yerel iktidar ile karşılaşacağımızı hiç düşünmüyorduk. Öyle düşünüyorum ki bu seçimlerde mağlup olan AK Parti ve anket firmaları olacak." ifadelerini kullandı.

SİSİAD Başkanı Hasan Toprak, "Adalet her şeyin başıdır. Biz yöneticilerimizin adaletli olmasını istiyoruz. Şeffaf bir yapısının olmasını istiyoruz. Yöneticilerimizin kapı arkasından iş çevirmesini istemiyoruz. Yöneticilerimizin kapılarının halka karşı sonuna kadar açık olmasını istiyoruz. Biz yöneticilerimizle birlikte ülkemizin itibarını el üstüne tutmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Ziyarete MHP Sincan Seçim İletişim Merkezi Başkanı Mehmet Erdoğan, belediye meclis üyesi adayları Davut Armutçu, Erdinç Ölmez, Levent Sayın Mustafa Ünver ve SİSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
CİHAN

Yorumlar