MHP’li Akgemci: Kahramanmaraş’a hızlı tren gelmesine vesile olduk

MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, Kahramanmaraş’a göreve başlamadan hizmet ettiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Akgemci: Kahramanmaraş’a hızlı tren gelmesine vesile olduk

MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, Kahramanmaraş’a göreve başlamadan hizmet ettiklerini söyledi.

Tanıtım için hazırlanan afiş çalışmasıyla Kahramanmaraş’ın hızlı tren hattına dahil edilmemesini gündeme taşıdıklarını aktaran Akgemci: "Başbakan Kahramanmaraş’a gelip gittikten sonra bu önemli konuyu vatandaşımıza duyurduk. Kahramanmaraş’ın çok istediği önemli bir hizmetin programa alınmasına vesile olduk. Biz gelmeden hizmetimiz geldi.” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Akgemci, hızlı tren hattının kent için bir başlangıç olduğunu söyledi. Billboard’lara niçin ‘Hızlı Tren Kaçtı’ afişini astırdığını anlatan Akgemci: “Aslında hızlı tren bir semboldür. Biz hızlı treni Kahramanmaraş’a yapılacak olan hizmet kervanının bir başlangıcı olarak gördük. Hepsinin adına simgeleştirdik ve ‘Kahramanmaraş hızlı treni kaçırdı’ başlığını bunun için attık. Aslında Kahramanmaraş birçok şeyi kaçırdı. Bu nedenle de halkın teveccüh gösterdiği aday Tahir Akgemci’yi de kaçırmayın dedik. Biz daha bu koltuğa oturmadan çalışmamız ses getirdi ve sayın Bakan konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Bu bizim Kahramanmaraş’ın hak ettiği hizmetlerin şehre kazandırılması yönündeki takipçiliğini gösteren en önemli icraatımızdır. Hızlı tren ve diğer yatırımlar bir günde gelmez. Bu bir yatırımdır ve daha önceden planlar yapılması gerekiyor. Bu düzenlenen bir basın toplantısı ile olacak iş değil. Takip edeceğiz. Hızlı trenin bir sembol olduğunu ve tüm hizmetlerin aynı titizlikle gelmesi gerektiğini akıldan çıkarmamak gerekir” diye konuştu.

"31 MART SABAHI MUTLU UYANACAĞIZ"

Seçime sayılı günler kaldığını anımsatan Akgemci şunları söyledi: “Bu güzel yolda son dönemece girildi. Haftaya bugün sloganımızla da belirlediğimiz gibi “31 Mart Sabahı Mutlu Uyanacağız” biz buna inanıyoruz ve halkımızın teveccühünü görüyoruz. Çalışmalarımız ve projelerimizle Kahramanmaraş’ın her kesiminden destek bularak ses getirdik. Halkımız bize inandı ve güvendi. İnşallah bunun sonucunu da bir hafta sonra göreceği.”

NERGİZ: SANDIKTAN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

MHP Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Neslihan Koca Nergiz de "Artık son virajdayız. Bu nedenle çok heyecanlıyız. İnşallah kalan süreci de en iyi şekilde değerlendirerek sandıktan başarı ile çıkmayı planlıyoruz. En zor bölge olarak görülen Dulkadiroğlu Belediye’sinde 30 Mart sonrası mutlu olacağımıza inanıyorum. Emeklerimizin karşılığını alacağımıza canı gönülden inanıyorum. Allah bizleri utandırmasın." şeklinde konuştu.

TEMİZKAN: VERDİĞİMİZ SÖZLERİN ARKASINDAYIZ

Başarılı bir seçim kampanyası sürdürdüğünü belirten MHP 12 Şubat Belediye Başkan adayı Yusuf Temizkan ise şunları kaydetti: "Çok yoğun bir seçim süreci yürüttük. Kahramanmaraş’ta 10 yıl meslek odası başkanlığı yaptım. O dönemde de Kahramanmaraş’ın sıkıntılarını biliyorduk. Ancak seçim sürecinde bu sorunlardan daha fazlasının olduğunu net bir şekilde gördüm. Bu sorunları tespit ettik ve çözümleri konusunda projeler ürettik. Önceden planladığımız projelerin üzerine yenilerini eklemiş olduk. Biz bu seçim kampanyası sürecinde sloganlarımızın bir tanesi ‘önce gönülleri kazanacağız’ oldu. Çok şükür gönülleri kazandığımızı düşünüyoruz. Kahramanmaraş’ın güzel insanlarının teveccühü bu gönülleri kazandığımızın göstergesidir. 30 Mart günü de inşallah bu teveccüh sandığa yansıyacaktır. Bütün adaylarımızla 31 Mart sabahı yüzümüz gülüyor olacak. Kahramanmaraş ve insanımız için çalışmaya başlayacağız. Bizlere seçim sürecinde çok yorulduğunuz diyorlar. Biz seçim sürecinde hiç yorulmadık. Allah’ın izni halkımızın teveccühü ile seçimden sonra yorulacağız. Bu insanlara hizmet ederek yorulacağız. 25 yıldır bu memlekete yapılamayan hizmetleri bu şehre yapmak için söz verdik. Biz bu verdiğimiz sözlerin de arkasındayız."

Toplantıya, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, 12 Şubat İlçe Başkanı Mesut Tosun, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve Kadın Kolları Başkanı Halide Akben katıldı.






CİHAN

Yorumlar