MHP’li Akgemci: Hizmet için iktidar olmaya gerek yok

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkan adayı Prof.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Akgemci: Hizmet için iktidar olmaya gerek yok

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkan adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, ‘Belediye başkanı iktidar partisinden olursa hizmet hızlı gelir’ anlayışının yanlış olduğunu söyledi.

Yerel seçimlerin ardından Kahramanmaraş’ın büyükşehir yasası ile yönetileceğini hatırlatan Akgemci, “Belediye başkanı iktidar partisinden olursa hizmet hızlı gelir düşüncesi yanlış. Zaten 25 yıldır da yapılanlar ortada. Hizmeti, işin ehli yapar. Büyükşehir bütçesi sizlerin ödediği vergilerden oluşuyor. Sizin paranızın size hizmet olarak dönmesini istiyorsanız işi ehline emanet edeceksiniz.” dedi.

Seçim çalışmalarını, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve Dulkadiroğlu Merkez İlçe Belediye başkan adayı avukat Neslihan Kocanergiz ile birlikte sürdüren Akgemci, Duraklı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Akgemci, büyükşehire başkan seçilmesi durumunda yapacağı hizmetleri anlattı. Yapılabilir projeler üreterek seçmenlerinin karşısına çıktığını ifade eden Akgemci, “Mahalle restorasyon ve kentsel dönüşüm projemizle sizleri yeni mekânlara kavuşturacağız, hem de ödeyebileceğiniz rakamlarla. Tarihi dokusu olan mahallelerimizin tarihi dokusu korunarak, çarpık kentleşme olan yerlerde modern uydu kent projelerimizle yaşam kalitesi yüksek bir kent inşa edeceğiz. Altyapısı ile birlikte modernleşen, örnek bir şehir inşa etmek için sizlerden yetki istiyoruz. Çünkü biz halkımızın neye ihtiyacı var biliyoruz.” diye konuştu.

Milletvekili Mesut Dedeoğlu da şehrin sorunlarını Meclis'te gündeme getirdiğini aktardı. İktidar partisine mensup milletvekillerinin şehrin sorunlarına ilgisiz kalmasını eleştiren Dedeoğlu, “Kahramanmaraşımızın bu kadar çok sorunu var, bir tanesini ‘çözelim’ demediler. Tek başıma mücadele veriyorum. Önümüzde bir seçim var. Gelişim yerel hizmetlerde başlar. Bugüne kadar hizmet alamadığınız ortada. İnşallah adaylarımızı seçerek en üst seviyede hizmete kavuşacaksınız.” şeklinde konuştu.

Dulkadiroğlu Merkez İlçe Belediye başkan adayı Neslihan Koca Nergiz ise kendine güveni olmayan İktidar partisi belediye başkan adaylarının başbakan ve genel başkanları için vatandaştan oy talep ettiğini kaydetti.
CİHAN

Yorumlar