MHP'li adaylar Adana Ticaret Borsası'nda projelerini anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile ilçe adayları Adana Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li adaylar Adana Ticaret Borsası'nda projelerini anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile ilçe adayları Adana Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

MHP Sarıçam adayı Bilal Uludağ, Çukurova adayı Ali Uğur Akbaş, Yüreğir adayı Yücel Bayram’ın da katıldığı ziyarette MHP’li adaylar projelerinin anlattı.

Toplantıda söz alan Borsa Meclis Başkanı Şahin Bilgiç, tüm adayların projelerini anlatmasını istediklerini belirterek, adaylara başarılar diledi. Bilgiç, Adana’nın son dönemlerde çok kan kaybettiğini de ifade ederek, Hüseyin Sözlü’ye bu konuda ne tür projeleri olduğunu sordu.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çalışkan ise tüm belediye başkan adaylarına başarılar dileyerek, adayları burada ağırlamaktan memnun olduklarını belirtti.

MHP Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Hüseyin Sözlü ise öncelikle kendilerini ağırlayan Ticaret Borsası yönetimine ve meclis üyelerine teşekkür etti. Demokrasinin olmazsa olmazının seçimler olduğunu kaydeden Sözlü, “Ceyhan’da üç dönemdir çizgimi değiştirmeden başkan seçildim. Ama hiçbir zaman partizan olmadım. Belediye başkanının partisi olmalıdır ancak partizan olmamalıdır. Seçildikten sonra yaşayan herkesin başkanı olmaya çalıştım. Bu felsefeyle biz üç dönemdir Ceyhan’da seçildik. Yeni yasayla birlikte Adana artık tam anlamıyla bir büyükşehir oldu. Bunun için Adana’nın ekmeğini yemiş, bereketli topraklarda büyümüş bir siyasetçi olarak bunu kendimize bir görev bildik. Bunun için yola çıktık. Yapacağımız projeler Adanalıların takdirine kalmıştır.” dedi.

Başkan Sözlü, ekonomik bağlamda Adana’nın hak ettiği noktadan çok uzaklarda olduğunu belirterek, “Adana’nın bu geri kalmışlığını bitirip ve yeniden şahlanması için öncelikle işadamlarımıza nasıl yatırım yaptırırız bunun hesabını yaptık. Hatta birçoğu ile de bire bir görüştük. Onlar Adana’ya hizmet yapmaya dünden razılar, istediklerini de biliyoruz. Ancak istikrar istiyor, güven istiyorlar. Biz de onlara Ceyhan’ı örnek gösterdik. Ceyhan’daki iş adamlarımızla görüştürdük. Son derece memnun oldular. Adana, üreticisiyle, tüketiciyle; işleyeni ve pazarlayanları ile bir bütün olacak ve yine o eski başarılı günlerine dönecektir.” şeklinde konuştu.

MHP Yüreğir Belediye başkan adayı Yücel Bayram ise kendisinde yıllarca Ticaret Odasında yönetim kurulu üyesi olarak bulunduğunu belirterek, “Yüreğir’i ranta kurban etmeyeceğiz. Hüseyin Başkanımla birlikte yeni bir Yüreğir’i yeniden inşa edeceğiz.” dedi.

Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ ve Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş da projeleri hakkında bilgiler verdi.
CİHAN

Yorumlar