MHP'li aday Koçdemir: Gün tek yumruk olma günüdür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, Göynükbelen'de vatandaşlara hitap etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li aday Koçdemir: Gün tek yumruk olma günüdür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, Göynükbelen'de vatandaşlara hitap etti. Koçdemir, "Dağ yöresi kendi içinde ayrışırsa daha çok boş 5 yılı geçer. Gün tek yumruk olma günüdür, gün herkese dağ yöresinin gücünü gösterme günüdür." dedi.

MHP'li aday Dr. Kadir Koçdemir, Bursa Orhaneli ilçesine bağlı Göynükbelen beldesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Koçdemir, 'Ayırmadan, kayırmadan, buyurmadan' söylemi ile yola çıktıklarını ve Bursa'nın geneline hizmet etmek için bu göreve talip olduklarını dile getirdi. "Büyükşehir ve 17 ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız teveccüh gösterir de bizlere bu seçimlerde destek verirlerse hizmet nasıl yapılırmış göstereceğiz." diyen Koçdemir, "50 yıllık yaşamımız boyunca devletin bir çok kademesinde görev aldık ve tüm bu tecrübelerimiz bizi bu göreve hazırladı. Büyükşehir Belediyesi'ni yönetecek bilgi ve deneyime sahibiz." ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir konuşmasını şöyle sürdürdü: "Dağ yöresi kendi içinde ayrışırsa daha çok boş 5 yılı geçer. Gün tek yumruk olma günüdür, gün herkese dağ yöresinin gücünü gösterme günüdür. Dağ yöresinin tek yumruk olduğunu göstermesi için 30 Mart seçimleri bir fırsattır. Sizler dağ yöresinin bir evladı olan şahsıma vereceğiniz destek ile gücünüzü, birbirimize olan desteğimizin ne kadar kuvvetli olduğunu göstereceksiniz." CİHAN

Yorumlar