MHP’li Adan: İstanbul’da sürpriz parti MHP olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, İstanbul’da sürpriz partinin MHP olacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Adan: İstanbul’da sürpriz parti MHP olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, İstanbul’da sürpriz partinin MHP olacağını söyledi. Adan, “İstanbul halkı oy kullanmadan ‘şu belediye başkanı oldu’ demek hem demokrasi açısından yanlış bir ifade. İstanbul’un her tarafında sürpriz parti MHP olacaktır, göreceksiniz.” dedi.

Celal Adan ve MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, Bayrampaşa’daki Alba Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adan, “Bir taraftan çalıyorlar. Çalanları yakalayan polisleri tayin ediyorlar. ‘Türkiye’de hukuk olmalıdır’ diyen TUSKON’un vatan haini ilan ediyorlar. TÜSİAD’a vatan haini muamelesi yapıyorlar. Dolayısıyla Türkiye kötü yönetilmektedir. Önümüzdeki 30 Mart bu kötü yönetimden de kurtuluşa öncülük yapacak bir seçim olarak değerlendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Adan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Adeta belediye başkanı ilan ediyorlar, bu anket yapanlar. Dünyada yer yüzünde bundan daha büyük bir saygısızlık yok. İstanbul halkı oy kullanmadan ‘şu belediye başkanı oldu’ demek hem demokrasi açısından yanlış bir ifade. Hem de her bireyin kullanacağı oyu ipotek altına alan bu anlayışı da şiddetle protesto ediyoruz. Hangi çalışmalar kimin adına çalıştıklarını da bilmekteyiz. İstanbul’un her tarafında sürpriz parti MHP olacaktır, göreceksiniz. Anketçilerin söylediklerinin tamamen ters yüz olacaklar bir seçim olacaktır bu seçim.”
CİHAN

Yorumlar