MHP'li Adan: Amacımız ezanı hür, bayrağı hür Türkiye

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, katıldığı açılışta Türkiye'nin sorunlarından bahsetti.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Adan: Amacımız ezanı hür, bayrağı hür Türkiye

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, katıldığı açılışta Türkiye'nin sorunlarından bahsetti. Adan, “Bizim ve bütün partilerimizin iki meselesi var diye zannediyorum. Biri ezanı hür, bayrağı hür Türkiye diğeri de hiç kimsenin namerde muhtaç olmadığı onurlu bir Türkiye.” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Eyüp’te Tüm Balkan Stratejik Araştırmalar Derneği açılış törenine katıldı. Türkiye'nin meselelerinden bahseden Adan, “Bizim ve bütün partilerimizin iki meselesi var diye zannediyorum. Biri ezanı hür, bayrağı hür Türkiye diğeri de hiç kimsenin namerde muhtaç olmadığı onurlu bir Türkiye. Ben bu toplantının bu temel değerlere biraz daha güç katmasına vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Çocuklarına daha küçük yaşta ‘Balkanları anlayamazsanız bu ülkeye hizmet edemezsiniz, eksil kalırsınız’ dediğini belirten Adan, “Balkanlar bizim için bu kadar anlamlı. Çoluğumuzun çocuğumuzun geleceği kucaklama noktasındaki irade de bütün çocuklarımızın, hepimizin balkanları bilmesi gerekmektedir. Ben bu toplantıda onu görüyorum.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar