MHP’li Acar’ı bekleyen kadın: Midem bulandı, artık fikrimizi değiştirdik

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Rasim Acar, Fatih’te dükkanları ziyaret ederken bir kadının söyledikleri dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Acar’ı bekleyen kadın: Midem bulandı, artık fikrimizi değiştirdik

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Rasim Acar, Fatih’te dükkanları ziyaret ederken bir kadının söyledikleri dikkat çekti. Bu zamana kadar AK Parti’ye oy verdiğini ifade eden başörtülü kadın, “Midemi bulandırdı. Yoksa hep ona veriyorduk. Artık değiştirdik fikrimizi.” dedi. Ayakkabı kutuları ve yolsuzluk dosyaları olmadığını belirten Acar, bunların yerine proje kutuları ve dosyalarıyla 30 Mart sonrası İstanbullulara hizmet etmek istediğini söyledi.

Milliyetçi hareket Partisi(MHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Rasim Acar, Fatih Çarşamba Pazarı’nı gezdi. Fatih Camii’ne giderek fatih Sultan Mehmet Han’ın türbesinde dua etti. Pazarı gezdikten sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Acar, “İlk açıklandığımız günden beri sahadayız. Halkımızın içindeyiz. Sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, akademik çevreler ve halkın temsil edildiği bütün kesimlerin içerisindeyiz. Herkes artık ciddi anlamda bıkmış. Bunalmış ve bu sürecin içerisinden bir an önce kurtulmak istiyor. 30 Mart yerel seçimleri halkımızın önünde ciddi bir fırsattır. Seçimlere, projelerimizle, hedeflerimizle, ideallerimizle, hayallerimizle hazırlıklıyız. Esnafı ve pazarları geziyorum. Dikkat ediyorum herkes ciddi anlamda şikayetçi. Bizi bunlardan kurtarın diyorlar. Bu teveccühü ciddi anlamda gördükçe heyecanımız artıyor.” diye konuştu.

Seçim çalışmalarının hız kazandığı bu dönemde demokrasinin işlevselliği açısından toplumun her kesimini sandığa davet eden Acar, şöyle devam etti: “Sandığa gitsinler ve artık yıpranmış olan bu iktidarı gönderme zamanı. Pazara bakıyoruz insanların yüzü gülmüyor. Vatandaş alacağı bir şeyin fiyatına bakıyor. Ertesi hafta mı alsam diye düşünüyor. Vatandaş bunla uğraşırken 17 Aralık ve 25 Aralık tarihlerini çok iyi anımsayalım. Halkımızın cebinden helal kazancından verdiği vergilerle yapılması gereken yatırım çarçur ediliyor.”

Diğer parti adaylarının yıllardır siyasette olduğuna işaret eden Acar, “Bundan sonra vaatleri oradan öteye geçmez. Ne verecekse vermeliydiler. Verebilecekleri bir şey kalmadı. Özellikle şunu söylüyorum. Şehir, ulaşım plancısı, afet yönetim uzamanı ve yerel tecrübesi olan genç bir kardeşiniz olarak temiz niyetlerle çıkmış olduğum bu süreçte İstanbul’un ve İstanbulluların sorunlarını bilen bir kardeşinizim. Milletin ayakkabı kutuları benim proje kutularım var. Milletin yolsuzluk benim proje dosyalarım var. 30 mart sonrasında halkın teveccühü ve Cenabı Hak’kın takdiriyle İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

Öte yandan, MHP’li aday Acar bir dükkana girdiği sırada caddede bekleyen başörtülü bir kadının söyledikleri dikkat çekti. Bu zamana kadar AK Parti’ye oy verdiğini belirten kadın, “Midemi bulandırdı. Yoksa hep ona oy veriyorduk. Değiştirdik fikrimizi.” diye konuştu. Rasim Acar’la tokalaşan kadın daha sonra oradan ayrıldı.
CİHAN

Yorumlar