MHP’li Acar’dan gençlerle iyi niyet sözleşmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Rasim Acar ‘Genç Dostu Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi’ni imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Acar’dan gençlerle iyi niyet sözleşmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Rasim Acar ‘Genç Dostu Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi’ni imzaladı. Acar, “Gençlerle birlikte belediyeyi yöneteceğimi burada ilan ediyorum.” dedi.

Ulusal Gençlik Konseyi ve HABİTAT işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Genç Dostu Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi’ni MHP İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Rasim Acar, Kâğıthane’deki seçim çalışma ofisinde gerçekleştirilen törenle imzaladı.

Törene, Ulusal Gençlik Konseyi İstanbul İl Sorumlusu Muhammet Mustafa Ateş ile Hazal Sayın’ın yanı sıra İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP İstanbul yöneticileri, MHP Kağıthane Belediye başkan adayı Ali Derindağ ve çok sayıda genç katıldı.

Rasim Acar, genç bir aday olarak ‘Genç Dostu Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi’ni imzalamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Acar, gençleri önemsediğini belirterek, “Ülkemizin, milletimizin ve geleceğimizin teminatı gençlerin özellikle yönetim kademelerinde olmalarını destekliyorum. İdealleri, hayalleri ve ülkesiyle ilgili fikirleri olan gençliğin yönetime paydaş olmaları noktasını da çok önemsiyorum.” dedi.

Seçilmesi halinde sivil toplum kuruluşları ile yakın ilişki içerisinde olacağını kaydeden Acar, “Ben de genç bir aday olarak özellikle seçildiğim günden itibaren belediyeyi gençlerle kadınlarla, engellilerle ve toplumun bütün kesimlerini temsil eden sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları ile akademisyenlerle bir arada yönetme arzusu ve hedefiyle özellikle İBB Meclisi’ni canlı yayınla toplumumuzun bütün kesimlerine açacağım. Sonrasında meclis toplantılarını 3 bin kişinin katılabileceği bir toplantı salonunda yapacağız, aynı şekilde belediyenin 20 tane ihtisas komisyonunun her birinin kapılarını sonuna kadar açacağız.” şeklinde konuştu.

Gençliğin yönetime katılması ve üretim anlayışının sergilenmesi noktasında hazırlanan sözleşmeyi imzaladığını belirten Acar, sözlerini şöyle noktaladı:“Bu sözleşmenin arkasında olduğumu gençlerle birlikte belediyeyi yöneteceğimi burada ilan ediyorum. Böyle bir çalışmayı hazırladığınız ve bizlerin hizmetine sunduğunuz için ayrıca sizlere teşekkür ediyorum.”

CİHAN

Yorumlar