MHP’li Acar: Seçimlerin adil ve eşit şartlarda yürümediği gün gibi ortadadır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Rasim Acar, seçim sonuçlarına ilişkin bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Acar: Seçimlerin adil ve eşit şartlarda yürümediği gün gibi ortadadır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Rasim Acar, seçim sonuçlarına ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamasında Acar, “Seçim yarışının adil ve eşit şartlarda yürümediği gün gibi ortadadır. Ülkemiz için idealleri, gelecek hayalleri ve projeleri olan gençliğin yeteri değeri görmediğine, önemsenmediğine şahit olmakla birlikte Türkiye’nin genç ve düşünen beyinlere emanet edilme fırsatı da kaçırıldığına da hep birlikte şahit olduk." ifadelerini kullandı.

MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Rasim Acar, seçim sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Acar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye yeni bir seçim dönemini atlatmış bulunmaktadır. Öncelikle yapılan bu seçimlerde sandık başına giderek Türk demokrasisine katkı sağlayan, bize oy versin ya da vermesin bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçimlerin milletimize, devletimize ve vatandaşlarımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Aziz milletimizin vermiş olduğu kararlara saygı göstermek, sandıkta tecelli eden milli iradeye rıza göstermek demokratik bir yarışa giden bütün siyasi partilerin temel şiarı olmalıdır.

Her türlü övgüye layık, sevdasını yüreğimde taşıdığım ve yıllardır gönüllü hizmetler verdiğim İstanbul’umuza mensubu olmaktan şeref duyduğum 45 yıllık köklü siyasi geçmişe ve kültüre sahip Milliyetçi Hareket Partisi’nin İstanbul Büyükşehir belediye Başkan adayı olmak benim için çok büyük onur ve şereftir.

Seçim yarışının adil ve eşit şartlarda yürümediği gün gibi ortadadır. Ülkemiz için idealleri, gelecek hayalleri ve projeleri olan gençliğin yeteri değeri görmediğine, önemsenmediğine şahit olmakla birlikte Türkiye’nin genç ve düşünen beyinlere emanet edilme fırsatı da kaçırıldığına da hep birlikte şahit olduk.

Ahlaklı, temiz ve dürüst bir şekilde yürüttüğümüz seçim kampanyası sırasında birçok fiziki ve sözlü saldırıya maruz kalmamız, medyanın şahsıma uyguladığı karartma ve sansür, İstanbul’da oluşturulan iki kutuplu siyaset anlayışı, başta sosyal medya olmak üzere seçim yarışından çekildiğim yönündeki yalan haberler Türkiye’nin demokratik seçim yarışı gölgelemekle kalmamış, aynı zamanda da çirkinleştirmiştir.

Esenyurt’ta seçim irtibat ofisimizin açılışında silahlı bir grup tarafından yapılan saldırıda Cengiz Akyıldız isimli yakın mesai arkadaşımızın “demokrasi şehidi” olması, 7 arkadaşımızın ölümün eşiğinden dönmesi hafızalarda hala tazeliğini korumaktadır.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak açıkladığımız vaat kültüründen uzak çözüm üreten, gerçekçi ve akılcı projelerimiz ile ilkeli ve ahlaklı siyaset anlayışımız taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış olması bizi son derece memnun etmiştir.
Seçim sonuçları ne olursa olsun aziz milletimize hizmetten bir an bile geri durmayacağımızın kamuoyunca bilinmesini isteriz. Aziz milletimizin mutluluğu, refahı ve huzuru için seçime kadar değil son nefese kadar çalışmamızı aynı inanç, ahlak ve gayretle sürdüreceğimizin de altını çizmek isteriz.”
CİHAN

Yorumlar