MHP’li Abanoz’dan esnafa mesaj: Sorunlarınızı birlikte çözeceğiz

MHP’nin Trabzon Ortahisar Belediye başkan adayı Osman Abanoz, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu'nda esnafa hitap etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Abanoz’dan esnafa mesaj: Sorunlarınızı birlikte çözeceğiz

MHP’nin Trabzon Ortahisar Belediye başkan adayı Osman Abanoz, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu'nda esnafa hitap etti. Abanoz, “Esnaflıktan gelmiş, Ahilik kültürünü bilen biri olarak esnafın sıkıntılarını sorunlarını ve isteklerini çok iyi biliyorum. Belediyelerin görevi, esnafa sorun çıkarmak değil, sorunlarını çözmektir. Göreve geldiğimizde sorunlarınızı çözmek için çalışmalar yapacağız.” dedi.

MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Hüseyin Örs ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Genel Kurulu’na katılan Osman Abanoz, ardından başkan adayları ve meclis üyesi adayları, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’na ziyarette bulundu. TTSO ziyaretinde konuşan Osman Abanoz, “Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı çok önemsediğimiz için ikinci kez ziyaret ediyoruz. Ortahisar’ın birçok sorununun olduğunu biliyoruz, bunları çözebilmek için birlik beraberliğe ihtiyaç var. Ortahisar ilçemiz için hazırladığımız, insan odaklı projelerin hayata geçirilmesi ve daha yaşanabilir bir Ortahisar’ın oluşturulabilmesi için başta Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere bütün sivil toplum kuruluşlarına çok büyük görevler düşüyor, bu nedenle de sivil toplum kuruluşlarını çok önemsiyoruz.” şeklinde konuştu.

Abanoz, seçildiği taktirde gece gündüz demeden ibadet aşkıyla meclis üyeleriyle halkın hizmetinde olacağını belirterek şunları söyledi: “Seçim çalışmalarında Ortahisar halkının bana ve meclis üyesi adaylarımıza büyük güven duyduğunu gördük. Bu kadro ile birlikte Ortahisar’ı hak ettiği yere sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte marka şehir haline getireceğiz.”

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, Abanoz’un geçmişte belediyede örnek çalışmalar yaptığını, sivil toplum kuruluşlarıyla iyi diyaloglar kurduğunu, gönüllü kuruluşlarda tecrübe edindiğini söyledi. Hacısalihoğlu, Abanoz'un seçildiği takdirde iyi hizmet vereceğini düşündüğünü söyleyerek başarılar diledi. CİHAN

Yorumlar