MHP'de Kurultay Günü

MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı başladı. Kurultayın sloganı 'Bizimle yürü Türkiye'. MHP lideri Bahçeli'nin rakibi ise MHP'li Masum Türker.

Google Haberlere Abone ol
MHP'de Kurultay Günü

MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'na gelen partililer, Ankara Spor Salonu'ndaki yerini aldı. Kurultay için hazırlanmakta olan salonda Türk bayrağı ve 3 hilalli parti bayrağının yanı paradigma Mustafa Kemal Atatürk ile Alparslan Türkeş'in posterleri yer aldı.

SIK SIK TEKRARLANAN SLOGAN

'Bizimle yürü Türkiye' çağrısı ile düzenlenen Kurultay için salona Genel Başkan MHP umumi başkanı Devlet Bahçeli'nin fotoğrafının da olduğu 'Yasaklara karşı bizimle yürü Türkiye', 'Tavizlere ve tahriklere karşı bizimle yürü Türkiye', 'Bin yıllık kardeşliği bozmak isteyenlere karşı bizimle yürü Türkiye', 'Haksızlığa ve adaletsizliğe karşı bizimle yürü Türkiye', 'Hainlere karşı bizimle yürü Türkiye', 'Çözülmeye ve yıkıma karşı bizimle yürü Türkiye' ve 'Yolsuzluğa ve yoksulluğa karşı bizimle yürü Türkiye' yazılı pankartlar asıldı.

MEHTER MARŞI DA SÖYLENDİ

Kurultay çalışmalarına geçilmeden öncelikle bir konser verici sanatçı Atilla Yılmaz, MHP'nin umumi seçimlerde yürüteceği kampanya için bestelenen ve ilk kere seslendirilen 'Bizimle Yürü Türkiye' şarkısının yanı paradigma Mehter Marşı'nı da söyledi.

BAHÇELİ'NİN RAKİBİ

MHP 21. Dönem Yozgat Milletvekili Mesut Türker umumi başkanlığa namzet olduğunu açıklamıştı.

BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI

Ankara Spor Salonu % dolarken fazla fazla sayıda partili de salonun dışında bekliyor.
Salona girişlerdeki yoğunluk itibarıyla salondan çoklukla anonslar yapılıyor. Spor salonunun etrafında sıkı güvenlik önlemleri gözlenirken, kimi yöntemler da trafiğe kapatıldı.



Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar