MHP'de Bafra'da seçim çalışmalarına başladı

MHP, Samsun Bafra İlçe Başkanlığı, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimi için çalışmalara başladı.

Google Haberlere Abone ol
MHP'de Bafra'da seçim çalışmalarına başladı

MHP, Samsun Bafra İlçe Başkanlığı, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimi için çalışmalara başladı. Seçim çalışmasının başlangıç noktası ise Sürmeli köyü oldu.

MHP Bafra Belediye başkan adayı inşaat mühendisi Özgür Topkaya, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar ve yönetimine Sürmeli köyünde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sürmeli Köyü Muhtarı Cengiz Tan ve köy sakinlerinin meydanda karşıladığı MHP heyeti, kahvehaneye girerek vatandaşlarla selamlaştı.

Köy Muhtarı Cengiz Tan’ın misafirlere hoş geldin konuşmasından sonra MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya’ya çalışmalarının hayırlı olması dileğinin peşinden MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar konuştu. Acar, "Sürmeli köyü kuruluşundan bu güne kadar Bafra için önemli bir köydür.
1923 yılında mübadele döneminde 4 hane ile kurulan köy, 1975 yılında yaklaşık 250-300 hane ile nüfusu en fazla köylerimizden biri olmuştur. Son 12 yılda ekonomik uygulamalar tütün üreticilerinin sıkıntılarından dolayı köy göç vermiştir.’’ dedi.

Özgür Topkaya ise "Bu köy benim yabancım değil. Biz bu köy için arkadaşlarımla 2 yıl Sürmeli Organik Tarım Köyü Projesi hazırladık. Hayata geçirdik. Yani benim inşaat mühendisi olmam tarımı bilmiyorum anlamına gelmez. Ben de köyde yetişen bir kardeşinizim. Ve bu köyün tanıtımı için çok çalışmalar yaptık.’’ dedikten sonra kendini tanıtan kısa bir söyleşi gerçekleştirdi. CİHAN

Yorumlar