MHP Yüreğir adayı Yücel Bayram Mobilyacılar Sitesi’nde projelerini anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir Belediye başkan adayı Yücel Bayram, esnaf ziyaretleri kapsamında Mobilyacılar Sitesini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP Yüreğir adayı Yücel Bayram Mobilyacılar Sitesi’nde projelerini anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir Belediye başkan adayı Yücel Bayram, esnaf ziyaretleri kapsamında Mobilyacılar Sitesini ziyaret etti. Mobilyacı esnafı ve çalışanlarıyla sohbet eden Yücel Bayram, burada projelerini anlattı.

Site girişinde karşılanan Bayram burada yaptığı konuşmada, “Meslektaşınız olarak ticari hayatımı en iyi bilen sizlerin, bana güveni ve desteği beni hem duygulandırdı hem de mutlu etti.” dedi. Yüreğir’in gelişmesinde Mobilyacılar Sitesi’nin çok önemli olduğunu vurgulayan Bayram, “30 Mart akşamından sonra inşallah başkan olduğumda sizler ile el ele vererek Yüreğir’i Adana’nın incisi haline getireceğiz. Sizlere siyasi ya da başka bir anlamda değil, şahsi olarak söz veriyorum. Ulaşılamayan değil, her zaman aranızda olan bir başkan olacağım.” diye konuştu.

Yüreğir’in sahipsiz kaldığını aktaran Yücel Bayram, “Yüreğir hizmetten mahrum kaldı, kaderine terk edildi. Yüreğir hak ettiği değere kavuşamadı. Yüreğir’in bir çocuğu olarak, burada doğmuş büyümüş bir insan olarak sizleri en iyi anlayan bir aday olduğuma inanıyorum. Sizlerden tek isteğim, el birliği ile bu güzel ilçeyi kendine yakışır hale getirelim.” açıklamasında bulundu.

Konuşmasının ardından mağaza ve atölyeleri ziyaret eden Yücel Bayram, yer yer çalışanlara yardım ederek, işçilerle sohbet etti.
CİHAN

Yorumlar