MHP'ye kasetli-kameralı yeni tuzak

MHP Milletvekili Sancaklı'nın Meclisteki odasına gizli kamera yerleştirildiği iddia edildi

Google Haberlere Abone ol
MHP'ye kasetli-kameralı yeni tuzak
Sonhaberler / Haber Merkezi 

MHP Sakarya Milletvekili Saffet Sancaklı'nın odasında gizli kamera yerleştirildiği ancak daha sonra söküldüğü iddia edildi. MHP Grup Başkanvekili Akçay, skandalın sorumluları hakkında TBMM'ye suç duyurusunda bulunarak, sorumluların tespitini istedi. 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın TBMM'deki odasının tavanına kamera yerleştirildiği ve daha sonra bu kameranın yerinden söküldüğünün tespit edildiğini belirterek, konunun TBMM Başkanlığı tarafından ivedilikle incelenmesini istedi. Akçay, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın TBMM Halkla İlişkiler Binasındaki odasının tavan kısmına bir kamera yerleştirildiği ve daha sonra bu kameranın yerinden söküldüğünün tespit edildiğini söyledi.

Sancaklı'nın çalışma odasında meydana gelen bu ciddi durumun TBMM Başkanlığı tarafından ivedilikle incelenmesi, failleri tespit edilmesi ve olayın açığa çıkarılması hususunda gereğinin acilen yapılmasını istediklerini belirten Akçay, "Bunlar kimler ve neyin peşinde? Bu, komplocu zihniyetin devam ettiğini gösteriyor. Halkla İlişkiler Binasının kapıları şifreli kartlarla açılmaktadır. Güvenlik kameralarının bulunduğunu da dikkate alınarak, bütün teknik tedbirlerin derhal alınmasını ve gerekli incelemenin başlatılmasını talep ediyoruz." dedi.

AK Parti ve CHP Grup Başkanvekilleri de olayın çok vahim bir skandal olduğunu belirterek, sorumluların bir an önce bulunması talebinde bulundu. 

Yorumlar