MHP, Yahyalı'yı Ahmet Şafak konseri ile renklendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yahyalı İlçe Başkanlığı, seçimlere sayılı günler kala Cumhuriyet Meydanı'nda bir konser düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP, Yahyalı'yı Ahmet Şafak konseri ile renklendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yahyalı İlçe Başkanlığı, seçimlere sayılı günler kala Cumhuriyet Meydanı'nda bir konser düzenledi. Tanınmış sanatçılardan Ahmet Şafak, soğuk havaya rağmen meydanı dolduran kalabalığa hoşça vakit geçirtti. Gecenin ilerleyen saatine kadar devam eden konserde Ahmet Şafak sevilen eserlerini seslendirdi.

Konser öncesi bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Bekir Erdoğdu, “Türkiye Cumhuriyeti devletinin etkinliğini, Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde bilerek ve planlı bir şekilde azaltan, o bölge vatandaşlarımızı terör örgütünün kanlı ellerine teslim eden, özerklik, bağımsızlık söylem ve eylemlerine kulaklarını ve gözlerini kapayan AKP iktidarına neyin bedelini ödüyorsunuz ve neyin intikamını alıyorsunuz? Milletimizin tüm değerlerini, ahlak ölçülerini yerle bir eden, toplumumuzu kutuplaştıran ve birbirine karşı kışkırtanlara din istismarcılığı yapılıyor. Dul ve yetimin hakkını yiyenlere, bu milletin hakkını pervasızca yandaş ve yakınlarına peşkeş çekenlere, beytülmale el uzatanlara, yolsuzluk çukuruna gömülüp her şey ortada iken yüzleri bile kızarmayanlara, bunun hesabını, bu dünyada biz soracağız ahrette de Allah soracak.” dedi.

MHP Yahyalı Belediye başkan adayı Fatih Özdemir ise "İlçenin üç dönemde yanlış planlamalarla ilçeye büyük haksızlık yapıldığını görmüş bulunmaktayız. Geçen dönemde uygulamaya konulan 18 uygulama baştan aşağı yanlış bir uygulama. Sanki yandaş vatandaşlara bazı arsaları vermek için bu uygulamayı hazırlamışlar. Bu yanlış uygulamalarla vatandaşın oturduğu ev başkasına verilmiş, bazı vatandaşlarımız kendi arsasını yeniden satın almıştır. Gariban vatandaşın arsası yeşil alan olarak gösterilmiş, bu vatandaşlarımız arsayı satmak zorunda kalmıştır. Her ne hikmetse planda yeşil alan gösterilen bu arsaya beş katlı binalar dikilmiştir. Hz. Ömer adaleti bu olmasa gerek. Belediye seçimlerini kazanmam halinde bu 18 uygulamayı ortadan kaldıracağım.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar