MHP Urla İlçe Başkanı Akgül: Olayların büyümesini biz önledik

MHP Urla İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Akgül, İzmir’in Urla ilçesinde HDP’nin seçim bürosu açılışı sırasında vatandaşlarla HDP’liler arasında yaşanan gerginlik hakkında bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
MHP Urla İlçe Başkanı Akgül: Olayların büyümesini biz önledik

MHP Urla İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Akgül, İzmir’in Urla ilçesinde HDP’nin seçim bürosu açılışı sırasında vatandaşlarla HDP’liler arasında yaşanan gerginlik hakkında bir açıklama yaptı. Kendilerinin olayların daha da büyümesini engellemek için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Akgül, “Yaşanan gerginlik MHP’ye mal edilmeye çalışılıyor ancak olayın bizimle bir ilgisi yok.” dedi.

Olay sırasında da partili bir büyüklerinin cenazesinde olduklarını belirten MHP İlçe Başkanı Akgül, "Biz cenazedeyken HDP’liler otobüsle geçmişler. O sırada olaylar çıkmış. Biz cenaze sonrası meydana geldiğimizde olaylar sürüyordu. Elimizden geldiği kadar insanları yatıştırmaya, oradan uzaklaştırmaya çalıştık ve bunda da başarılı olduk. Neticede onlar da siyasi parti, biz de siyasi partiyiz. Biz olmasaydık olaylar daha da büyüyebilirdi. Olaylarda kesinlikle MHP yok." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar