MHP Trabzon adayı Örs: Denenmişler jübile yapacak

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Hüseyin Örs, Trabzon’un son 10 yılını kayıp yıllar olarak değerlendirerek, “Trabzon’da bir ittifak var.

Google Haberlere Abone ol
MHP Trabzon adayı Örs: Denenmişler jübile yapacak

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Hüseyin Örs, Trabzon’un son 10 yılını kayıp yıllar olarak değerlendirerek, “Trabzon’da bir ittifak var. Bu ittifak Trabzon’u kötü yönetme ittifakıdır.” dedi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden sürdüren Örs Trabzon’un son 10 yılını kayıp yıllar olarak değerlendirerek, “Trabzon’da bir ittifak var. Bu ittifak Trabzon’u kötü yönetme ittifakıdır. Trabzon’un son on yılında yerel yönetimlerde olanlar, bakıyoruz da bugün yine sahnede. Soruyorum Trabzon’a ne kattınız da, tekrar yetki istiyorsunuz? Trafik problemine çözüm mü buldunuz? Hava kirliliğini ortadan mı kaldırdınız? Çarpık kentleşmeye son mu verdiniz? Yeni bir iş sahası mı açtınız?” diye sordu.

AK Parti ve CHP Büyükşehir adaylarına isim vermeden sert eleştirilerde bulunan Örs “Biri Ankara’ya gitti, şimdi zorlamayla geldi tekrar Trabzon’a talip. Diğeri haftanın 4 günü Trabzon’da, 3 günü İstanbul’da. Uçan Başkan adeta. İkisi içinde Trabzon ikinci adres olmuş. Kaybedecekler ve birinci adreslerine gidecekler. Biri İstanbul’a, diğeri başşehir’e dönecek. Trabzon büyük jübileye hazırlanıyor. 30 Mart Pazar günü iki denenmişin jübilesi yapılacak. Yeni bir takımla, güçlü bir kadroyla, genç, dinamik bir ekiple geliyoruz. Ortahisar’ı aldık. Büyükşehir'i de alacağız. Yok öyle bir puana razı olmak. Bu seçimi alacağız, başka yolu yok. Hodri Meydan!” dedi.

Örs, Trabzon’un sorunlarını bildiklerini kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı: “Trabzon’un sorunlarını biliyoruz. Mazeret üretmeyeceğiz, topu taca atmayacağız. Elimizi taşın altına koyacağız. Suya sabuna dokunacağız. Altın üstüne, teneke işçiliği yapmayacağız. Trabzon halkından yetki istiyoruz. Her yerde varız. Trabzon’da iktidardan memnun olmayanlar MHP’de birleşiyor. Trabzon kararını verdi. Bu kötü yönetme ittifakını gönderecek. Birini İstanbul’a, diğerini başşehire gönderecek. Büyükşehir'e MHP gelecek, biz geleceğiz.”
CİHAN

Yorumlar