MHP Sincan Belediye Başkan adayı Altın, site sakinleri ile buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Sincan Belediye Başkan adayı Hasan Altın, yaklaşan yerel seçimler öncesi vatandaşlarla bir araya gelemeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
MHP Sincan Belediye Başkan adayı Altın, site sakinleri ile buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Sincan Belediye Başkan adayı Hasan Altın, yaklaşan yerel seçimler öncesi vatandaşlarla bir araya gelemeye devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Tuna Sitesini sakinleriyle bir araya gelen MHP adayı Altın, vatandaşların her zaman yanında olduklarını ve birlik ve beraberlik anlayışı ile hareket ettiklerini söyledi.

    Site sakinlerinin tavsiye, sorun ve şikayetlerini dinleyen Altın, “30 Mart yerel seçimlerinin ülkemiz ve halkımız için hayırlı ve birliktelik olan bir Türkiye için başlangıç olmasını istiyorum, diliyorum. Biz her zaman sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ederek halkımızın ve vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dikkate aldık, inşallah seçildikten sonra da bu anlayışımız devam edecek. Biz şunun farkındayız ki; sosyal belediyecilikte en önemlisi halkımızın refahı, huzuru ve mutluluğudur. Biz bu huzuru ve mutluluğu birlikte el ele gönül gönüle başaracağız. Halkımızın, Sincanımızın yararına olan, bütün çalışmaların ve uygulamaların destekçisi olacağız.” dedi.

    Sincan için çok önemli projeler hazırladıklarını söyleyerek “Sincan da her mahalleye, mahalle konakları yapacağız. Buralarda kadınlarımız günlerini yapıp çeşitli organizasyonlar yapabilecekler. Kına gecesi ve nişan törenleri yapılabilecek. Artı belediyemizin de o mahalle ile sürekli irtibatlı birimler olacak. Bunun yanında, En büyük projelerimizden biriside Saraycık, Çimşit imar alanının yeniden revize ederek modern bir yeni kent kurmak istiyoruz. Çünkü Sincan da inşaat alanları bitti ve tıkandı. Buraların imar planlarını revize ederek çok katlı otoparkı, yeşil alanı, sosyal donatı alanları olan bir şehir kurmak istiyoruz. Yine Yenikent imarını da parsel bazında yapılaşmaya açarak yapılaşmaya açmak istiyoruz.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar