MHP Selçuk adayı Levent Görür

MHP Selçuk Belediye başkan adayı Levent Görür, ilçe teşkilatı tarafından partililerin katılımıyla düzenlenen törenle tanıtıldı.

Google Haberlere Abone ol
MHP Selçuk adayı Levent Görür

MHP Selçuk Belediye başkan adayı Levent Görür, ilçe teşkilatı tarafından partililerin katılımıyla düzenlenen törenle tanıtıldı. İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek başkan aday adaylığını açıkladıktan sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından ismi açıklanan Levent Görür, parti binasında düzenlediği tanıtım toplantısında adaylığını değerlendirdi. Görür, "Teşkilatımın ve Selçuk halkının yüzünü kara çıkarmayacağıma namus ve şeref sözü veriyorum." dedi.

Yaklaşan yerel seçim sürecinde işinin zor olduğunu, ancak hem CHP’nin hem de AK Parti’nin işini bir nebze de olsa kolaylaştırdığını ifade eden Levent Görür, "25 yıldır Selçuk'a bir şey yapmamış bir CHP, 11 yıldır yüzümüze bile bakmayan bir AK Parti. Hangi yüzle karşınıza çıkıp oy isteyecekler çok merak ediyorum." dedi.

"ŞAİBESİZ BİR KADRO"

Tertemiz, şaibesiz bir kadroyla, hiç kimseden korkmadan yola çıktığını, bu yolda önce Allah'a sonra Selçuk halkına güvendiğini aktaran Görür, "Ben belediye seçimlerinde aktif rol oynayacak rakiplerimin mevcut konumda olmadan önceki malvarlıklarını çok merak ediyorum. Alacakları, borçları ve şu an ki durumlarını merak ediyorum. Ben de dahil olmak üzere herkesin Selçuk halkına bir açıklama yapmasını beklerim. Bu konuda ilk adımı ben atmak istiyorum ve mal varlığımı sizlere açıklamak istiyorum. Yani seçimden önce nelerim var, seçimden sonra nelerim oldu. Mal varlığımı tüm kamuoyuna açıklıyorum. 5 dönüm zeytinlik, 11 dönüm meyve bahçesi, 1 araba, 4 dairem var." diye konuştu.

MHP Selçuk Belediye başkan adayı Levent Görür, korkunun ecele faydası olmadığını bildiğini, korkmadan, lafını esirgemeden Selçuk için yapılması gerekenleri, yanlışları, doğruları hep haykıracağını kaydetti.
CİHAN

Yorumlar