MHP Şehzadeler adayı Çöllü: Tarımsal kalkınmaya destek vermek görevimiz

MHP Şehzadeler Belediye başkan adayı Cem Çöllü, göreve gelmeleri halinde yeni ilçe olan Şehzadeler’in tarımda kalkınmaya destek vermelerinin en öncelikli görevi olacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP Şehzadeler adayı Çöllü: Tarımsal kalkınmaya destek vermek görevimiz

MHP Şehzadeler Belediye başkan adayı Cem Çöllü, göreve gelmeleri halinde yeni ilçe olan Şehzadeler’in tarımda kalkınmaya destek vermelerinin en öncelikli görevi olacağını söyledi. Çöllü, Manisa Halciler Derneği’ni ziyaret ederek esnafla biraraya geldi. Tarımda kalkınmanın desteklenmesiyle ilgili halcilerden gelen önerileri dinleyen Çöllü, “Sizlerin sorunlarını ve sıkıntılarını biliyoruz, çünkü son beş yıldır sizlerle iç içeyiz. İnşallah Şehzadeler ilçesinde göreve gelirsek, bu yeni ilçemizin tarımsal kalkınmasına destek vermek bizlerin öncelikli görevi olacak.” dedi.

MHP’li Manisa Belediyesi’nin son beş yıldır üreticiye ve esnafa büyük destek olduğunu söyleyen Cem Çöllü, belediyedeki görevi süresince de hal esnafıyla sık sık bir araya geldiğini ve binanın fiziki sıkıntılarıyla ilgili bilgi sahibi olduğunu ifade etti. Çöllü, “Biz Manisa Belediyesi’nde, doğduğumuz bu şehre hizmet etme imkânına kavuştuk. Hal esnafımızın da bizlerden binalarıyla ilgili istekleri olduğunda imkânlarımızı seferber ederek, daha sağlıklı şartlarda hizmet yapabilmeleri için eksikleri giderdik. Şimdi bizlerden kira sorunlarıyla ilgili destek istiyorlar, bizler yine onlara söz veriyoruz. Büyükşehir kapsamına alınacak hal faaliyetleriyle ilgili bizler yine köprü vazifesi görerek destek olmaya hazırız, kanun ve kurallar çerçevesinde ne gerekiyorsa yaparız.” şeklinde konuştu.

Halciler Derneği Başkanı İlhan Düzenli de sıkıntıları hakkında bilgi verdi. Yerel yönetimlerin tarım desteklemelerine ağırlık vermesini isteyen Düzenli, “Sizleri yakından tanıyoruz. Son beş yıldır Manisa Belediyesi’nin denetiminde yürüttüğümüz faaliyetlerde, özellikle yapısal sorunlarda sizlerden önemli yardımlar gördük. Binamızın fiziksel sorunlarını kısa sürede çözerek, bizlerin daha sağlıklı şartlarda çalışmasına imkan tanıdınız. Tabii bizlerin sorunları belli, kira sorunumuz öncelikli sorun. Bu konuda büyükşehirle ortaklaşa bizlere yardımcı olacağınızdan eminiz. Bunun dışında özellikle tarımsal kalkınma konusunda da Şehzadeler ilçesi, tarım alanları açısından şanslı bir ilçe. Bu nedenle sizlerin, özellikle çilek gibi yeni tarımsal ürünlerin üretilmesi konusunda özendirici faaliyetler içinde olacağınızı umuyoruz. Bu tarz ürünler bizler için de önemli, çiftçi için de önemli.” dedi. CİHAN

Yorumlar