MHP Sarıçam’da Soma şehitleri için mevlit okuttu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Teşkilatı Manisa’nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen kazada 300 madencinin ölmesi nedeniyle bir mevlit programı düzenlendi. MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, İl Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
MHP Sarıçam’da Soma şehitleri için mevlit okuttu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Teşkilatı Manisa’nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen kazada 300 madencinin ölmesi nedeniyle bir mevlit programı düzenlendi.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve İlçe Başkanı Mehmet Koca ile belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı mevlit programında madenci şehitlerinin ruhaniyetleri için mevlit okundu ve dua edildi. Burada yapılan konuşmalarda maden ocağında yaşanan kaza ve bu kazada maden işçilerinin ölümünden duyulan üzüntü dile getirildi.

Milletvekili Seyfettin Yılmaz, ülkemizin yaşadığı belki de en önemli maden kazalarından birisi ile karşı karşıya kalındığını belirterek burada hayatını kaybeden işçilere Allah'tan rahmet ve kederli ailelerine baş sağlığı diledi.

İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ise ülkemizin böyle bir kaza ile bir daha karşı karşıya kalmaması için dua ettiklerini belirterek, “Allah ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmasın ve böyle bir acı bir daha yaşatmasın” dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden işçilerden birisinin de Sarıçam ilçesinden olduğuna dikkat çekerek, “Tüm madenci şehitlerimizi rahmetle anıyoruz ve kendilerine dua ediyoruz. Üzüntülüyüz çünkü çok sayıda ülke insanımız ekmeğini kazandığı maden ocağına şehit oldu. Allah bu millete böyle acılarla imtihan etmesin.” diye konuştu.

İlçe Başkanı Mehmet Koca da parti olarak madenci şehitlerinin acılarına ortak olmak arkalarından ruhaniyetleri için dua etmek için burada toplandıklarını ve bu mevlit programlarını tertip ettiklerini söyledi. CİHAN

Yorumlar