MHP Sarayköy İlçe Başkanı Pamukcu: AKP sahte tapu dağıtıyor

Denizli’de MHP Sarayköy İlçe Başkanı Dilaver Pamukcu, AK Parti belediye başkan adayı Ahmet Necati Özbaş'ı, mühürsüz boş tapu senedi dağıtmakla suçladı.

Google Haberlere Abone ol
MHP Sarayköy İlçe Başkanı Pamukcu: AKP sahte tapu dağıtıyor

Denizli’de MHP Sarayköy İlçe Başkanı Dilaver Pamukcu, AK Parti belediye başkan adayı Ahmet Necati Özbaş'ı, mühürsüz boş tapu senedi dağıtmakla suçladı. Turan Mahallesi’nde jeotermal lojmanların bulunduğu 99 bin metrekarelik alanın Pamukkale Üniversitesi’ne satıldığı şeklinde yanlış bir bilgi yayıldığını söyledi.

Tapu belgelerini incelettiklerini belirterek, tamamen sahte ve düzmece olduğunu ileri süren MHP İlçe Başkanı Pamukcu, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Alt kısımda yetkilinin imzası ve mührü yok olduğunu tespit ederek, Sarayköy Cumhuriyet Savcılığı'na evrakta sahtecilikten ve sahte evrak dağıtmaktan, halkımızı yanıltmaktan gereğinin yapılması için suç duyurusunda bulunduk. Sarayköy halkından oy alacağını sanıyorsa aldanıyor. Sarayköy'de MHP'nin anketlerde açık ara önde olduğunu görünce seçim kazanmak için her türlü yanlış yolları girmesi, onu 30 Mart pazar günkü yapılacak olan bu seçimlerde kurtarmayacaktır.” CİHAN

Yorumlar