MHP Pasinler Seçim Bürosu açıldı

MHP Pasinler Seçim Bürosu törenle hizmete açıldı. MHP Seçim Bürosu'nun açılışına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ile çok sayıda partili katıldı.

Google Haberlere Abone ol
MHP Pasinler Seçim Bürosu açıldı

MHP Pasinler Seçim Bürosu törenle hizmete açıldı.

MHP Seçim Bürosu'nun açılışına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ile çok sayıda partili katıldı. Genel Başkan Yardımcısı Öztürk, hükümettin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın rüşvet yolsuzluk olayları ile itibar kaybı yaşadığını söyledi. Öztürk, hırsızlardan, yetim malını çalanlardan hesap sorulması için vatandaşlardan oy istediklerini ifade etti. Türkiye'nin son dönemlerde yaşadığı kaostan MHP'nin güçlenerek çıktığını belirten Milletvekili Öztürk, "Hırsızlık ve yolsuzlukların hesabını soracağız. MHP'li belediyeler iktidar yürüyüşümüzün en önemli adımı." dedi.

Pasinler Belediye Başkan Adayı Savaş ise daha güzel bir ilçe için gece gündüz demeden çalışacaklarına dikkat çekerek, "Daha güzel ve yaşanabilir bir Hasankale için başkanlığa adayım. İlçemizin sosyo- ekonomik kalkınması, işsizliğin sona erdirilmesi için göreve talibiz. Türkiye MHP'li belediyeler ile güzel aydınlık ve huzurlu yarınlara güven içerisinde yürüyecek." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar