MHP Pamukkale adayı Bahtiyar: Halkın görüşlerini alarak icraat yapacağız

Denizli'nin Pamukkale ilçesi MHP belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçilmesi durumunda belediyeciliğin nasıl yapıldığını herkese göstereceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP Pamukkale adayı Bahtiyar: Halkın görüşlerini alarak icraat yapacağız

Denizli'nin Pamukkale ilçesi MHP belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçilmesi durumunda belediyeciliğin nasıl yapıldığını herkese göstereceklerini söyledi. Bahtiyar, çalışmaları çerçevesinde Karataş, Cankurtaran, Tekke ve Zeytinköy mahallerini gezdi, Bağbaşı Mahallesi'nde seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Burada yaptığı konuşmada, halkı ilgilendiren kararlarda halkın görüşünü alacaklarını belirterek, “Biz bundan önce olduğu gibi önümüze haritayı alıp, ‘Şu bölgede bunu yapacağız.’ demeyeceğiz. Önce gelip sizinle konuşacağız ve kararlarımızı öyle alacağız. Sizi sıkıntıya sokacak hiçbir kararın altına imza koymayacağımızı bilmenizi istiyorum. Ben ve ekibim, sizden sadece beş yıllığına yetki istiyorum. Verin bu yetkiyi, belediyecilik nasıl olur herkes görsün.” dedi.

MHP adayı Bahtiyar, Karataş ve Cankurtaran’da mahalle sakinleri tarafından yaklaşık 150 arabalık konvoyla karşılandı. Problemlerin çözümü için vatandaştan yetki isteyen Bahtiyar, 15 yıllık belediyecilik tecrübesi bulunduğunu belirterek, “Bütünşehir Yasası'yla buraları mahalle yaptılar. Görüyoruz ki gerçekten buralara hiç hizmet gitmemiş. Beş yılda çok şeyler yapılabilirdi. İmar sorunu, su, spor tesisleri, altyapı, düğün salonları, sulama suyu, hepsinden önemlisi bir sağlık kuruluşunuz dahi yok. Bize teveccüh gösterirseniz, belediyemizdeki yapılanmayı tamamladıktan sonra bu sorunları kısa sürede çözüme kavuştururuz. Bundan emin olun, ben ve ekibime güvenin.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar