MHP Pamukkale adayı Bahtiyar: 'Ben yaptım oldu' anlayışı olmayacak

Denizli’nin Pamukkale ilçesi MHP'li belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçilmesi halinde, "Ben yaptım oldu" anlayışı olmayacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP Pamukkale adayı Bahtiyar: 'Ben yaptım oldu' anlayışı olmayacak

Denizli’nin Pamukkale ilçesi MHP'li belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçilmesi halinde, "Ben yaptım oldu" anlayışı olmayacağını söyledi. Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde Gökpınar’da kahvehane toplantısına ve Denizli Göçmenler Derneği’nin düzenlediği etkinliğe katıldı.

Buralarda konuşan Bahtiyar altyapı, içme suyu, yol, kanalizasyon, parklar ve spor tesislerinin zaten belediyenin yapması gereken hizmetler olduğunu vurgulayarak, “Belediyeler bunun için vardır ve bu hizmetler için kurulmuştur. Bunları yaparken uygulayacağınız projelerle vatandaşın yaşam standartını yükseltmeniz de gerekiyor. İşte biz bunun için yola çıktık. Pamukkale’nin yaşam standartını yükselmek için yollara döküldük.” dedi. Belediye kararlarına halkın katılımını sağlayacaklarını söyleyen MHP adayı Bahtiyar, “Pamukkale’de yaşayan insanlarımızın onaylamadığı ya da onları rahatsız edecek hiçbir oluşuma müsaade etmeyeceğim. Benim önceliğim, sizin görüşleriniz olacak. Aldığımız kararlarda halkın katılımını ön planda tutacağız. Asla ve asla kapalı kapılar ardında kararlar alıp ilçe halkına dayatmayacağız, buna inanın. Şeffaf bir belediyecilik anlayışı önceliğimiz olacak.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar